Conveni de la Fundació de Jugadors amb Alzheimer Catalunya

Conveni de la Fundació de Jugadors amb Alzheimer Catalunya

S’impulsaran accions conjuntes de sensibilització i es fomentarà l’activitat professional per a exfutbolistes del Club

La Fundació de Jugadors del FC Barcelona i Alzheimer Catalunya Fundació han firmat un conveni de col·laboració. L’acord permetrà al col·lectiu d’exfutbolistes blaugrana accedir a determinats serveis i assessorament al voltant de les malalties relacionades amb el deteriorament cognitiu. Al mateix temps, la Fundació de Jugadors col·laborarà amb Alzheimer Catalunya en activitats vinculades a la memòria i la reminiscència.  També està previst l’organització d’activitats que contribueixin a la notorietat de les dues entitats.

El conveni el van signar aquest dilluns 30 de maig Ramon Alfonseda, president de la Fundació de Jugadors, Marta Grau, presidenta d’Alzheimer Catalunya, i Félix Barrado, secretari de la Fundació de Jugadors.

La Fundació de Jugadors del Club vetlla des del 1995 per l’exfutbolista del FC Barcelona que més ho necessita, i això inclou la recerca de suport assistencial i mèdic quan és necessari, també en casos de deteriorament cognitiu com l’Alzheimer. Al mateix temps, la Fundació està iniciant un procés d’obertura cap a noves activitats que li permetin compartir l’experiència en l’assistència i a l’hora buscar sortides professionals per a exjugadors i exjugadores del Club.

Alzheimer Catalunya Fundació treballa per la millora de la qualitat de vida de qualsevol persona afectada per una demència. Dona orientació, suport i visibilitat a la persona amb demència i al seu entorn i vol ser un punt de referència de les persones amb demència perquè visquin sempre amb la màxima qualitat i dignitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut