Arriba l’estiu i l’Agrupació torna a l’Estadi

Arriba l’estiu i l’Agrupació torna a l’Estadi

Un any més, els exjugadors i les exjugadores blaugrana trepitgen el Camp Nou pels Partits d’Estiu.

Retrobaments, primeres vegades a la gespa de l'Estadi i molt futbol va ser el que es va viure ahir al Camp Nou. Una vegada més, l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va organitzar els ja coneguts Partits d'Estiu per les seves i els seus futbolistes. Al llarg de la tarda més de 185 persones van jugar al camp i uns 400 acompanyants van passar per l'estadi per gaudir del moment de veure al pare, la mare o a l'avi en aquest moment únic com és jugar al Camp Nou.

Aquest 20 de juny al Camp Nou es va viure una tarda plena de futbol i també de moments emotius a l’inici de cada partit; un cop els jugadors entraven al terreny de joc, abans de començar, es feia un minut de silenci per aquells membres de l’Agrupació que ens han deixat. 

_S2I1217

Es van jugar un total de 4 partits. Els que van inaugurar aquesta trobada van ser els més veterans de l’Agrupació. Els de +60 van ser els encarregats de jugar en el primer torn. Seguits dels veterans va venir el moment de les fèmines. Les exjugadores es van dividir en 3 equips (lila, blaugrana i clau celeste) que es van rotar per jugar entre elles. El partit que va tancar la gran festa futbolística al terreny de joc va ser el dels més joves. No hi ha dubte que el nivell encara existeix, tothom va poder demostrar la seva habilitat amb la pilota i els assistents van poder gaudir de jugades i gols de gran qualitat en tots els partits. 

Acabats els partits, la festa es va traslladar a la Sala Roma, on els i les exjugadores blaugrana van poder gaudir d’un sopar de luxe, però abans d’això, Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació, Aureli Mas, directiu responsable del futbol sala del Club i Tente Sánchez, vicepresident de l’AJFCB van fer entrega de les medalles als jugadors que porten més partits amb l’Agrupació: 200 partits. Joan Garcia Orti, 100 partits. Rafa Campos, Jordi Torcal i Marcos Zamora, 50 partits. Dani Martínez, Josep Maria Pujol i Xavi Sin. També es va entregar els trofeus als màxims golejadors de la temporada 2021-2022: Goretti Donaire, Cristina Jiménez i Jofre Mateu. També es va atorgar una samarreta a Albert Máiquez, un dels nostres exjugadors en actiu més grans. 

_S2I2504

Acabades aquestes entregues, Alfonseda i Mas van voler dirigir-se als assistents. 

“Ens encanta venir aquí al Camp Nou, ens encanta venir a jugar a l’Estadi” va començar Alfonseda. El president també va voler agrair directament a totes aquelles persones que ajuden a l’Agrupació i que fan possible la millora continua d’aquesta. També va voler destacar la importància de fer activitats socials i va recordar amb orgull la feina feta a Dinamarca: “Vaig tenir la gran sort d’acompanyar l’equip a Dinamarca i he de dir que estic molt orgullós del que es va fer allà. La complicitat que tenim tots junts és fantàstic, per això desitjo i espero que algun dia algú us digui sou més que una Agrupació i per això us demano que hi treballeu en això”. 

Per finalitzar el seu discurs, Alfonseda, va dirigir-se a l’equip Femení, amb motiu de l’expedició d’aquest cap de setmana a Sant Sebastià va voler recordar la primera sortida en la qual va acompanyar a l’equip femení a Grècia i demanant a Joan Carles Hidalgo, entrenador de l’equip, que programi una trobada d’aquest estil abans que la seva etapa com a president arribi a la seva fi.

Per la seva banda, Aureli Mas va dirigir-se a Alfonseda i a tots els assistents assegurant-los que “esteu a casa vostra”. “Representeu al club perfectament. Sou una gran família molt unida pel que veig i feu una gran tasca des de l’Agrupació i, per tant, continueu així que segur que molts voldran col·laborar” concloïa Mas abans de desitjar una bona nit i donar pas al sopar.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut