L’AJFCB Femení participa a la Tximist Cup a Sant Sebastià

L’AJFCB Femení participa a la Tximist Cup a Sant Sebastià

L’equip d’exjugadores del Barça va participar en la categoria de “Llegendes” en un triangular amb la Reial Societat i l’Eibar.

El 19 de juny passat, l'equip femení de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va disputar, dins de la categoria de Llegendes, un triangular a Sant Sebastià en el torneig de la Tximist Cup.

La Tximist Cup és un torneig internacional de futbol femení creat per l'exjugadora Txuri Urdin Aintzane Encinas, en homenatge a qui va ser el preparador físic de la Reial Societat i que dona nom al torneig Juan Carlos Sanmaniego Mijangos 'Tximist'. Aquesta competició te com a objectiu fomentar la igualtat a través de l'esport i els seus valors.

L'AJFCB Femení es va veure les cares amb les veteranes de cada equip en dos partits de 40 minuts cadascun, un triangular en què les exjugadores blaugrana no van poder guanyar. Joan Carles Hidalgo, entrenador de l’equip, destaca la "joventut dels equips i el gran nivell que van demostrar" però també "la bona imatge que va deixar l'equip femení de l'Agrupació".

Tot i que les exjugadores no van poder emportar-se la victòria Cristina Molina va poder aixecar el trofeu com a millor portera. "No m'ho esperava. Però em va fer molta il·lusió. Al moment no creus que això t'estigui passant a tu" explicava Molina. A més a més, tot i que va ser un reconeixement individual no va deixar al seu equip de costat. "Tot i que aquest premi és un premi individual, dono les gràcies a tot l'equip, ja que gràcies a elles sóc qui sóc. Ara toca continuar treballant i continuar gaudint d'aquest esport que tant ens agrada" concloïa la portera.

Tximist Cup Sant Sebastià (22)

Per aquesta expedició Joan Carles Hidalgo va convocar a Maria Amo, Araceli. J Benavente, Laura Caballero, Vanesa Cabeza, Goretti Donaire, Pau Ferré, Mar García,  Gemma Giró, Aury Granero, Esther Imaz, Cristina Jiménez, Laia López, Flor de Luna Pila, Cristina Molina, Cristina Pacheco, Vanessa Romero, Núria Suñé i Carla Tomàs. També van formar part de la delegació, la directora de l’Agrupació, Meritxell Solé, i la delegada institucional de l’equip, Carme Nieto. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut