Partit benèfic dedicat a “La sonrisa de Daniela

Partit benèfic dedicat a “La sonrisa de Daniela"

L’equip d’exjugadors del Barça juga a Badalona un partit amistós amb el CD Pomar per ajudar en la lluita d’una nena contra una malaltia minoritària.

El dissabte 18 de juny, l'equip masculí de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va disputar, per segona vegada, un partit benèfic contra el CD Pomar en col·laboració amb la Fundació "Sonrisa de Daniela", dedicat a la nena que dona nom a la fundació, Daniela. L'objectiu d'aquest partit va ser aportar el seu granet de sorra en la lluita de la malaltia minoritària anomenada Histiocitosis de cèl·lules de Langerhans i intentar trobar una cura.

En els moments previs al partit, el vicepresident de l'Agrupació, Tente Sánchez, va estar al costat de la Daniela i de la seva família, i també de l’Àlex, un nen que també es troba hospitalitzat.

18062022-_DSC4106

L'AJFCB Masculí va jugar el partit contra un equip, el Pomar, amb molts jugadors que pertanyen a l’Agrupació, d'edat jove i amb qualitat. El resultat final no va passar de l'empat, però, tot i això, el assistents van poder celebrar uns quants gols ja que el marcador va ser de 3 a 3. Amb l'equip d'exjugadors blaugrana van debutar Dimas Delgado i Francesc Obón.

La primera part va ser molt intensa principalment per part del CD Pomar. Tot i que els de Badalona van dominar el joc a l'inici, l'equip blaugrana va jugar amb canvis d'orientació que els feia arribar a porteria amb ocasions de gol. Va ser un primer temps amb molt  joc d'anades i tornades constants i amb igualtat de possessió de la pilota. A la segona part el joc va estar més equilibrat, i, malgrat que les ocasions de gols estaven present, el primer equip de l'AJFCB no va poder passar de l’empat amb els gols de Cristian Hidalgo, Pedro García i Toni Pérez. A més a més, quatre jugadors de l’Agrupació es van lesionar en aquest segon temps.