Reunió del Patronat i homenatge als impulsors de la Fundació

Reunió del Patronat i homenatge als impulsors de la Fundació

El 2021 es van destinar més de 401.000 euros a ajudes a exfutbolistes del FC Barcelona

El patronat de la Fundació de Jugadors del FC Barcelona es va reunir el dijous 30 de juny per fer balanç de gestió del 2021 i aprovar el projecte per aquest any. A més a més, es va fer coincidir amb  un petit homenatge a tres dels patrons que són també impulsors d'aquesta Fundació: Joan Gaspart, Joan Rovira i Josep Lluís Rovira. El president de la Fundació, Ramon Alfonseda, els va fer entrega d'una placa commemorativa com a reconeixement a aquells que van fer possible aquesta entitat i la feina feta des de la creació d’aquesta fundació. 

220630 Reunió del Patronat de la Fundació (45)

En la reunió del patronat es va a abordar tant la gestió econòmica com les activitats fetes al llarg del 2021. L’any passat es va tancar amb un total de 401.637 euros destinats a ajudes mensuals per a 56 exfutbolistes del Club, Entre els que es troben també ajut a 7 socis exjugadors que necessiten els serveis d’un centre sociosanitari. 

De cara al 2022, la Fundació vol oferir les millors condicions i prestació de serveis als membres de l'Agrupació que es troben en situació de vulnerabilitat. De la mateixa manera es vol continuar fent diferents tallers i cursos formatius per tots els membres que formen part d’aquesta Agrupació. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut