Guanyadores del Torneig de veteranes del Masnou

Guanyadores del Torneig de veteranes del Masnou

Victòries amb un gran avantatge per part de l’AJFCB Femení, que va mostrar una clara superioritat en tots els partits de la jornada.

L'equip femení de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va guanyar el primer Torneig de Veteranes del Masnou, organitzat pel mateix club local diumenge passat, 3 de juliol. El combinat blaugrana va guanyar els 6 partits que va disputar, deixant el marcador rival a 0 en 5 dels enfrontaments. 

L’entrenador, Joan Carles Hidalgo, va fer menció a la superioritat de les seves jugadores: "en tot moment vam estar molt per sobre dels rivals". També va voler destacar "la igualtat en edat entre totes les jugadores, i això feia que el joc fos el que marqués la diferencia". L’equip de l’Agrupació va jugar el primer partit del torneig a les 11 del matí contra el Masnou, un primer enfrontament on van guanyar per 3 a 0 i que va donar inici a una superioritat de l'equip de l'Agrupació sobre la resta. Dels 6 partits que van jugar a 5 no van encaixar cap gol i el marcador no va baixar de, com a mínim, 3 gols a favor de les exjugadores del FC Barcelona. Hidalgo va voler també destacar la germanor que es va viure amb tots els equips rivals: "Quasi totes les jugadores ja es coneixien entre elles perquè havien jugat anys enrere com a rivals quan estaven en plena competició i ara es tornaven a trobar ".

2022 Torneig Veteranes El Masnou (55)

Al llarg de tot el torneig l'equip femení de l'Agrupació va fer un total de 25 gols de la mà de Lidia Lahoz, Flor de Luna, Marisa Quiles, Esther Torrecilla, Cristina Jiménez, Anna Solernou, Laia López, Laura Llinàs i Pilar Puig. A destacar a Jiménez que va ser una de les millors jugadores del torneig: va marcar 10 gols tot i jugar amb algunes molèsties.

Per aquest torneig, Joan Carles Hidalgo va convocar a Vanesa Cabeza, Marta Castany, Irene Hervás, Cristina Jiménez, Araceli. J. Benavente, Flor de Luna Pila, Lidia Lahoz, Loli Lamarca, Laia López, Laura Llinàs, Cristina Molina, Sílvia Mariano, Pilar Puig, Marisa Quiles, Anna Solernou i Esther Torecilla. També hi va assistir Carme Nieto com a delegada institucional.

Els resultats dels partits van ser els següents: 

1er Partit: MASNOU 0 - AJFCB Femení 3

2on Partit: OAR VIC 0 - AJFCB Femení 5

3er Partit: JOVENTUT 0 - AJFCB Femení 8

Quarts: WOMENS 0 - AJFCB Femení 3

Semi: OAR VIC 0 - AJFCB Femení 3

Final: MINOTAUR 1 - AJFCB Femení 3

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut