Victòria de l’AJFCB Masculí a Oloron

L’equip d’exjugadors del FCB va participar en el 50è aniversari del club francès desprès de dos anys.

L’equip de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona  va viatjar el dissabte 2 de juliol fins a Oloron Sainte Marie (França) per participar en el 50è aniversari del CF Oloron, una trobada que s’havia programat el 2020, però amb l’arribada de la Covid-19 es va ajornar. L’enfrontament va acabar amb victòria blaugrana amb un resultat de 2 a 6 en un camp amb un ambient molt animat i molta afició culer.

L’Oloron portava un equip molt jove i de qualitat i això va complicar les coses a la primera part als jugadors de l’Agrupació. L’equip francès es va posar per davant al marcador, però el combinat blaugrana van saber reaccionar.

“Després del primer gol encaixat, vam començar a posar una marxa més, tenir més possessió i aprofundir per bandes i als passadissos arribant amb més freqüència. Vam crear 5 ocasions molt clares de gol de les quals vam aprofitar dues deixant el marcador a 1-2”, explicava Jordi Gonzalvo, entrenador de l’equip.  En els últims minuts del primer temps l’equip rival empatava el 2-2.

A la segona part, el joc va estar molt més controlat per l’equip de l’Agrupació. Al llarg dels 40 minuts l’equip va controlar amb el partit i va aconseguir marcar 4 gols. Un estil de joc de molta més posició, triangulació i pressió amb constants arribades a la porteria contrària. “Els interiors nostres van allargar molt més el camp. Els atacs ràpids i contraatacs quan robàvem la pilota, han estat la clau de la quantitat d’oportunitats de gol” confessava Gonzalvo.