L’AJFCB Masculí juga un partit solidari contra l’ELA

L’AJFCB Masculí juga un partit solidari contra l’ELA

L’equip d’exjugadors blaugrana participa a Badalona en el 10è Torneig Memorial Pep Ribas/Carlos per col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia.

L'AJFCB Masculí va participar el 9 de juliol en un partit solidari per la lluita contra l'ELA a Badalona, dins del 10è Torneig Memorial Pep Ribas/Carlos Matallanas, organitzat per l'equip de veterans del CF Lloreda.

A més a més de la presència de l'Agrupació, es va comptar amb equips d'alt prestigi com el Leganés o el Girona. El primer enfrontament pels exjugadors blaugrana va ser contra el Palamós, que va acabar amb victòria pel l’equip de l’AJFCB. En el segon partit, contra el Granada Peloteros no van aconseguir passar de l’empat. Un empat que, per la diferència de gols, va fer que l'equip granadí passés com a primer de grup. 

Amb aquest resultat, l’AJFCB Masculí va disputar un últim partit contra el Lloreda pel tercer i quart lloc, aconseguint, finalment, classificar-se tercer. S’ha de destacar també la presència d’un nou jugador a l’equip de l’Agrupació, Alain Navarro, que va debutar com a porter. 

WhatsApp Image 2022-07-09 at 19.42.34 (1)

“Va ser un plaer tornar a jugar amb antics companys i tornar a vestir aquesta samarreta. El que més em va agradar és que encara sense haver jugat mai amb molts dels companys sabia on estarien gràcies al model de joc amb el qual ens hem criat jugant a futbol perquè són els mateixos.”, explicava Navarro. 

Per aquest torneig, Jordi Gonzalvo i Sergi Pérez van convocar a Javier Botella, Álex Cívico, David Clotet, Dimas Delgado, Xavi Guzmán, Cristian Hidalgo, Raúl Hernández, Miguel Angel Lozano, Óscar Lausín, Pedro Martínez, Francesc Moreno, Dani Martínez, Sergi Martínez, Alain Navarro, Samu Okunowo, Oscar Ollés, Francesc Obón i Sergi Pérez. 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut