Un nou quadrangular a Sant Joan de les Abadesses

Un nou quadrangular a Sant Joan de les Abadesses

La localitat del Ripollès acull per segona vegada una jornada social de l’Agrupació

Els equips de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona de +50 i l’AJFCB Femení van disputar un quadrangular el 16 de juliol passat a Sant Joan de les Abadesses. La localitat del Ripollès va ser la primera on es va disputar una jornada d’aquest tipus, i en aquesta ocasió van ser rebuts a l’Ajuntament i la Penya Barcelonista.

Finalitzada aquesta trobada, els exjugadors i exjugadores que participaven en el quadrangular van marxar per preparar-se mentre que els acompanyants van visitar el museu Comte Arnau, un museu que dona a conèixer un dels personatges llegendaris més importants de la Catalunya medieval.

Mentrestant uns gaudien de la cultura del lloc, 34 jugadors i 3 jugadores es preparaven per jugar un partit que, amb la calor, "no seria fàcil" tal com diu Paco Gómez, delegat de l'equip +50, per aquest motiu cada 15 minuts es va demanar fer una pausa d'hidratació per poder aguantar. "Va ser un triangular sense cap problema, les pauses d'hidratació van ser molt bona idea I van ajudar molt i s'ho van passar bé", explicava Gómez.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut