Un campus encara més Barça

Un campus encara més Barça

Exfutbolistes blaugrana visiten els campus de la Barça Academy Sport a Barcelona

5 exfutbolistes del FC Barcelona han visitat el campus Barça Academy que el diari Sport ha organitzat a Barcelona durant el mes de juliol. Xavi Guzmán, Dimas Delgado, Laia López, Alberto Manga i Dídac Rodríguez, tots ells membres de l’Agrupació de Jugadors, han compartit amb els nois i noies participants la seva experiència de futbolistes i la seva vinculació amb el Club.

En la visita d'Alberto Manga, l'exjugador del Barça va fer un repàs sobre la seva trajectòria futbolística, tant dins com fora del Club. També va explicar com era compartir vestidor amb jugadors com Messi, Andrés Iniesta o Xavi, cosa que va fascinar als més petits.

Recordant aquesta etapa, i la manera com jugaven, va donar un consell: "en el camp, quan estàs jugant, la millor manera de fer-ho és estant sol. No has de mirar el partit quan no tinguis la pilota, sinó buscar la manera d'estar sol al camp per què quan rebis la pilota  tinguis suficient lloc per continuar la jugada i crear el màxim perill, si us fixeu així ho fa Messi". A més a més, Manga va ser molt clar amb els nens, remarcant que “per ser un gran jugador de futbol, primer has de ser una gran persona”.

ALBERTO MANGA 220715SPO_Javi Ferrandiz_152718822 (2)

Però, l'Alberto va voler anar més enllà, després de la seva introducció va voler conèixer més als participants. Va iniciar una ronda de preguntes amb ells per tal de veure quins eres els seus somnis, tinguessin relació amb el futbol o no, i aconsellar-los, en allò que pogués. 

Per acabar, els va recordar que quan entrin al camp han de fer tres coses; "divertir-se, aprendre i participar". Finalitzada la xerrada i abans de posar-se les botes i anar a jugar amb els diferents grups va haver-hi una ronda d'autògrafs, moment en què els participants van aprofitar per a aconseguir el major numero de firmes en tot el que poguessin..

Des de fa 17 edicions, els nens i nenes d'entre 6 i 14 anys poden gaudir, al mes de juliol, del campus Barça Academy SPORT. Una activitat que té com a objectiu que els seus participants mostrin el seu talent i creixin esportivament sota la tutela dels entrenadors del Barça Academy i que, amb la col·laboració de l'Agrupació, tinguin l'oportunitat d'estar més a prop del futbol d'elit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut