Taradell serà la seu de la Setmana Barça Jugadors, del 29 de setembre a l’1 d’octubre

Taradell serà la seu de la Setmana Barça Jugadors, del 29 de setembre a l’1 d’octubre

L'Agrupacio homenatjarà la primera plantilla del Barça Atlètic, fundat la temporada 1970-71

Després de dos anys d’aturada obligada per la pandèmia del coronavirus, la Setmana Barça Jugadors torna aquest 2022 amb noves dates -tardor enlloc d’estiu- i en el mateix emplaçament que fa 20 anys va acollir la primera Trobada d’Exfutbolistes del FC Barcelona. Entre el 29 de setembre i l’1 d’octubre, la localitat osonenca de Taradell serà la seu de la Setmana Barça Jugadors, un esdeveniment anual de l’Agrupació de Jugadors del Club amb activitats dirigides i protagonitzades per exfutbolistes del FC Barcelona.

L’Agrupació, en col·laboració amb l’Ajuntament de Taradell i el mateix FC Barcelona, està ultimant la programació de l’esdeveniment, que inclourà activitats per a infants, joves i gent gran, totes elles protagonitzades per exjugadors i exjugadores blaugrana. La Setmana culminarà el dissabte, 1 d’octubre amb la 19a. Trobada Barça Jugadors, on es commemorarà el 50è aniversari del Barça Atlètic, celebració que s’hauria d’haver fet el 2020. Està prevista l’assistència de bona part de la primera plantilla del filial, la corresponent a la temporada 1970-71.

La Setmana Barça Jugadors té com a partners principals l’Ajuntament de Taradell i el FC Barcelona, i compta amb la col·laboració de la Penya Barcelonista, l’Associació de Jubilats, l’Associació de Botiguers, la UD Taradell i Estrella Damm.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut