Victòria de l’Agrupació al centenari d’Espolla (0-11)

Acabada l’aturada estiuenca, l’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va tornar al camp a l’Alt Empordà.

Dissabte passat, 3 de setembre, l’AJFCB Masculí es va traslladar fins a l’Espolla per jugar un partit amb motiu del centenari del club empordanès. Una tornada que va deixar una victòria del combinat de l’Agrupació amb un resultat d’11 gols a favor.

Des de l’inici del partit l’equip d’exblaugranes va sortir amb un ritme molt fort, pressionant a l’equip contrari. Aprofitant la posició d’allargada dels interiors per dins va permetre que l’AJFCB Masculí  posés distància al marcador ja a la primera part, amb un resultat de 0 a 7 amb gols de Jordi Martínez (3), Dani Martínez, Juanjo Carricondo (2) i Francesc Moreno.

A la segona part, tot i que el ritme va afluixar una mica, l’eficàcia continuava i els gols de Salva Sicart, Cristian Hidalgo, Dídac Rodríguez i Dani Vila van pujar al marcador amb fluïdesa gràcies a les diferents jugades molt ben organitzades de manera col·lectiva. En aquest segon temps, els exjugadors del Barça van aconseguir mantenir la seva porteria a 0. L’AJFCB Masculí es va trobar amb un CD Espolla d’edat jove però que no va tenir possibilitat de pressionar ni crear jugades.

Per aquest partit Jordi Gonzalvo va convocar a Jaume Llaveria, Francesc Moreno, David Clotet, Migue González, Salva Sicart, Joan Blanquera, Juanjo Carricondo, Álex Cívico, Dani Martínez, Cristian Hidalgo, Jordi Martínez, Alain Navarro, José Pérez Humanes, Sergi Pérez, Dídac Rodríguez, David Gaudioso i Dani Vila.