Els valors del Barça, a l’empresa amb el Coach Values de l’Agrupació

Els valors del Barça, a l’empresa amb el Coach Values de l’Agrupació

L’Agrupació de Jugadors comença una nova temporada de formació per empreses al Camp Nou i de la mà d’exfutbolistess del FC Barcelona.

Un grup de l’escola de negocis IESE va participar el divendres 9 de setembre , d’una de les sessions formatives que l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ofereix amb el seu programa de Coach Values per empreses. 

Una activitat de team building per conèixer la metodologia de treball del Club per tal de poder aplicar-la a l’entorn empresarial. En aquesta ocasió, va ser  una jornada de doble sessió, teòrica i pràctica, conduïda per l’exjugador blaugrana Jofre Mateu enfocada en la importància del treball en equip i del grup. 

A través dels valors i habilitats que va aprendre en el seu pas pel FC Barcelona, Jofre Mateu va explicar la importància de tenir visió de futur, d’observar abans de realitzar. Per entendre aquesta idea va posar com a exemple a l’actual entrenador del FC Barcelona, Xavi Hernández, i la seva manera de jugar al camp. “Si us hi fixeu, Xavi sempre esta mirant al seu voltant per saber com actuar, sempre està observant que està passant i així actuar de la millor manera”, explicava l’exblaugrana. En aquesta sessió també va assenyalar la importància d’organitzar els objectius tant a llarg com a curt termini. 

Un cop acabada la sessió teòrica, el grup d’ ISESE es va traslladar al terreny de joc. Amb el mateix Jofre i també amb, Dimas Delgado, Bettina Klindtberg, Jordi Martínez i Samuel Okunowo van realitzar diferents exercicis que els ajudessin a aprofundir en aquells aspectes parlats anteriorment i poder posar-los en pràctica en el seu dia a dia. Durant les activitats es va treballar sobretot el fer grup. Els participants van passar a realitzar una seria de tasques en les que es treballava el lideratge, la presa de dedicions, la distribució de rols, la comunicació entre cada participant, en definitiva el treball en equip per aconseguir un mateix objectiu, en aquest cas guanyar els jocs proposats. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut