Campiones del Torneig Bellavista

Campiones del Torneig Bellavista

L’AJFCB Femení torna de l’estiu guanyant a les Franqueses del Vallés i aconsegueix mantenir la porteria sense cap gol.

L’equip femení de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona es va proclamar, diumenge dia 11, campió del torneig Bellavista, a les Franqueses del Vallès, en la seva tornada al terreny de joc després de l’estiu. Un torneig on l’AJFCB Femení va aconseguir demostrar un gran nivell durant tots els partits de la jornada. 

L’inici, això si, va costar una mica. Al primer partit, contra el Vacarisses, les exjugadores blaugrana no acabaven de trobar el ritme, costava entrar en joc i, com a conseqüència, no van poder passar de l’empat. Per al segon partit, contra el Can Tries, va començar la ratxa de victòries. En aquest enfrontament les jugadores de l’Agrupació van aconseguir guanyar per 2 gols a favor i, poc a poc, començaven a agafar ritme. 

AS2I0227

Després d’aquesta victòria l’AJFCB Femení va passar a la semifinal del torneig. En aquest partit es van enfrontar a les veteranes de l’Espanyol, un partit que l’Agrupació va guanyar per 4 a 0. Gràcies a aquest resultat van passar a la final contra l’equip local, el Bellavista – Milan. 

Una final "més fàcil del que esperàvem", apunta la capitana de l'equip Susana Galiana. "No vam tenir cap problema. Normalment, juguem amb equips més joves i que tenen més ritme, perquè estan en competició oficial la majoria, però en aquest vam saber jugar amb això i al final ens va sortir bé", explica Galiana. 

Per aquest torneig, Joan Carles Hidalgo va convocar a Cristina Aguilar, Vanesa Cabeza, Flor de Luna, Susana Galiana, Mar García, Carol Juliench, Araceli J. Benavente, Cristina Jiménez, Marta Melgosa,  Cristina Molina, Africa Ocaña, Núria Suñé i Esther Torrecilla. 

Els resultats dels partits van ser els següents: 

Vacarisses 0- AJFCB 0

Can Tries 0 - AJFCB 2

Semifinal: RCD Espanyol 0 - AJFCB 5

Final: Milan Bellavista 0 - AJFCB 4

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut