Acte “El Camp Nou, un escenari de records” en motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer

Acte “El Camp Nou, un escenari de records” en motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer

La Fundació de Jugadors del FC Barcelona i Alzheimer Catalunya Fundació presenten el nou taller de reminiscència RECORDA AMB EL BARÇA.

Dimarts 20 de setembre a les 12 hores, Alzheimer Catalunya Fundació i la Fundació de Jugadors del FC Barcelona organitzen l’acte “El Camp Nou, un escenari de records”, per presentar els tallers de reminiscència “Recorda amb el Barça”. L’acte s’emmarca en el Dia Mundial de l’Alzheimer que es commemora el 21 de setembre i tindrà lloc a l’Spotify Camp Nou (Sala Roma). 

Els tallers “Recorda amb el Barça” van destinats a persones amb Alzheimer o altres demències i es basen en reviure els records, vivències i sentiments que aquestes persones poden associar a algun moment de la història del FC Barcelona a través de diferents dinàmiques i eines, una d’elles la realitat virtual. 

Durant l’acte es podrà veure una demostració d’aquesta nova tecnologia, en què es fa un recorregut virtual per l’Estadi en què es plantegen petites activitats lúdiques d’estimulació sensorial i de memòria.

Més enllà de la demostració de realitat virtual, l’esdeveniment comptarà amb la presència dels presidents de les dues entitats, Ramon Alfonseda de la Fundació de Jugadors, i Marta Grau, d’Alzheimer Catalunya, i el vicepresident del FC Barcelona, Eduard Romeu. També amb la veu experta de la neuropsicòloga Sònia Maymó, que posarà en context l’Alzheimer, una malaltia que afecta més de 800.000 persones arreu de l’estat espanyol. Ella, juntament amb Javi Delgado, exjugador del FC Barcelona i amb experiència com a dinamitzador dels tallers de reminiscència per part de la Fundació de Jugadors, explicaran detalladament el projecte “Recorda amb el Barça”. I, per últim, Patrícia Allende i M. Carmen Vergés, viuda i filla de l’exjugador blaugrana Martí Vergés (1934-2021), aportaran les seves vivències personals a l’hora d’afrontar una malaltia com l’Alzheimer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut