La Folgueta 65 tanca el primer cicle amb més de 260 participants

La Folgueta 65 tanca el primer cicle amb més de 260 participants

Una trentena de membres de l’Agrupació han gaudit de l’activitat, que s’ha fet a la Val d’Aran.

Aquests dimarts, 13 de setembre, l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va reprendre la seva expedició de la Folgueta, una activitat lúdica dirigida als exjugadors i exjugadores blaugrana de categories inferiors majors de 65 anys. Amb la sortida d’aquest 2022, que ha comptat amb 30 participants, es tanca el cicle de la Folgueta iniciat el 2017, de qual s’han beneficiat un total 263 persones del col·lectiu.

Cada any – excepte el 2020 i el 2021 a causa de la pandèmia- hi ha participat un grup d’edat diferent. En aquesta ocasió hi ha participat els més joves i van poder gaudir d’un programa d’activitats amb diferents sortides culturals per visitar els llocs emblemàtics de la zona.

FOLGUETA

En aquesta sortida es va fer també un acte institucional amb el Consel General d’Aran i Penya Barcelonista, on hi va assistir president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda. 

Aquesta expedició serveix per reunir als exjugadors que tants moments van compartir durant la seva estada al Club i que, la resta de l’any, no tenen l’opció de retrobar-se. Alfons Rengel "Sito" explica que: "estem molt contents d'haver fet aquesta excursió, ho hem passat molt bé i ha sigut una experiència molt positiva tant pel grup que hem anat com pel lloc. S’ha fet curt". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut