Cap de setmana de victòria pels equips de l’Agrupació

Cap de setmana de victòria pels equips de l’Agrupació

Jornada doble de partits pels exjugadors i exjugadores del FC Barcelona a Mollet i Badalona.

Cap de setmana positiu pels equips de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona: tots dos equips, masculí i femení, van guanyar els seus enfrontaments a Mollet del Vallès i Badalona. L’AJFCB Masculí es va traslladar fins a Mollet. L’Agrupació i l’Ajuntament de municipi van organitzar un cap de setmana de formació i activitats per ajudar als clubs locals.

Aquesta jornada va començar divendres amb una conferència a càrrec de l’exjugador blaugrana, i amb vincles amb Mollet, Juanjo Carricondo i va acabar, dissabte, amb un partit final entre una selecció de veterans d’aquests equips i el combinat del FC Barcelona. Durant la seva intervenció, Carricondo va compartir alguns dels seus moments com a futbolista professional, els reptes que va haver de superar i també algunes recomanacions tant pels futbolistes com pels pares i mares que també van seguir la xerrada.

Life Experience Carricondo Mollet (10)

Ja dissabte, 7 membres de l’Agrupació van liderar un clínic de futbol al camp Germans Gonzalvo, que rep el nom de la famosa saga de futbolistes molletans dels anys 40. Un grup de 70 joves futbolistes de clubs de la ciutat van seguir les estacions preparades pels exjugadors blaugrana, amb dinàmiques inspirades en el sistema de joc del FC Barcelona. Seguidament, Jordi i Josep Maria Gonzalvo, fills de Josep Gonzalvo (Gonzalvo II), van fer el xut d’honor previ el partit final. Un enfrontament que l’equip de l’Agrupació va disputar contra una selecció dels 3 equips de la localitat: Mollet, Molletense i Lourdes. Els veterans culers van aconseguir un resultat de 0 a 6 amb gols de Toni Pérez, Raúl Hernández, Cristian Hidalgo i Hat trick de Dani Martínez.

Jugant contra l’ELA

Pel que fa a la cita de l’equip femení de l’Agrupació, aquest també va jugar dissabte. Les exjugadores blaugrana van disputar un partit triangular solidari per l’ELA a Can Cabanyes (Badalona), on es van enfrontar primer al Sistrells i després al RCD Espanyol.  

Les jugadores de Joan Carles Hidalgo van guanyar tots dos partits, amb un resultat d’1 a 3 en tots dos. Cristina Jiménez, Cristina Pacheco i Araceli J. Benavente van ser les autores dels gols.

Per aquests partits van estar convocats:

A l’AJFCB Masculí: Juan Carlos Cervantes, Álex Cívico, Fran Fuentes, Albert García, Pedro García, Xavi Guzmán, Raúl Hernández, Cristian Hidalgo, Jaume Llaveria, Miguel Ángel Lozano, Sergi Martínez, Dani Martínez, Jordi Martínez, Francesc Moreno, Siscu Obón, Jonathan Ortuño, Samu Okunowo i Toni Pérez.

A l’AJFCB Femení: Cristina Aguilar, Araceli J. Benavente, Vanesa Cabeza, Gemma Giró, Cristina Jiménez, Lidia Lahoz, Loli Lamarca, Laia López, Silvia Mariano, Cristina Molina, Pilar Puig, Cristina Pacheco, Gemma Pacheco y Esther Torrecilla.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut