Victòria de l’AJFCB Masculí al Centenari de l’Aiguafreda

El combinat blaugrana es va imposar clarament per 3 a 12.

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va disputar aquest dissabte 24 de setembre el partit commemoratiu del centenari de la UE Aiguafreda. Un amistós que va acabar amb una clara victòria blaugrana (3-12) i que va comptar amb la visita de l’exjugador i directiu de l’Agrupació, Carles Rexach.

L’equip de l’Agrupació va dominar i controlar tot el partit. A la primera part, el conjunt d’Aiguafreda, amb un equip molt jove, van saber estrènyer els veterans culers durant els primers 25 minuts i van respondre marcant 2 gols a la porteria blaugrana. Els últims minuts de la primera part l’AJFCB Masculí va reprendre el partit i va marxar al descans amb un còmode marcador (2-9).

A la segona part, el ritme del partit va baixar, tot i això, l’equip de Jordi Gonzalvo va guanyar amb un resultat de 3 a 12. Els gols blaugrana van ser obra de Alguer Brugarola (5), Albert Garcia (2), Jordi Ferrón, Cristian Hidalgo (2) i Pedro Garcia (2).

Per aquest partit, l’entrenador Jordi Gonzalvo va convocar a Francesc Bel, Alguer Brugarola, Juanjo Carricondo, Juan Carlos Cervantes, Jordi Ferrón, Pedro Garcia, Albert Garcia, Cristian Hidalgo, José Humanes, Sergi Martínez, Francesc Moreno, Alain Navarro, Siscu Obón, Xavi Priego, Carles Rexach jr, Pere Sánchez i Enric Sala.