Taradell es vesteix de blaugrana per la 19a Trobada Barça Jugadors

Taradell es vesteix de blaugrana per la 19a Trobada Barça Jugadors

L’Agrupació torna al municipi on els exfutbolistes blaugrana van fer la seva primera trobada, 20 anys després.

Dissabte 1 d'Octubre, amb dos anys de parèntesi a causa de la pandèmia, l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va poder tornar a celebrar la seva tan esperada Trobada. I ho va fer al mateix lloc on fa 20 anys es va celebrar la primera, a Taradell (Osona). Una trobada “dels sentiments i el records”, tal com la va definir el president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda.

Aquest any la Trobada va reunir al voltant d’unes 250 persones de les quals 165 eren exfutbolistes blaugrana. Durant aquesta jornada exfutbolistes i acompanyants van poder participar i gaudir dels partits que es van disputar al llarg de tot el matí al camp de la UD Taradell. Amb una novetat important, la primera Mixteam Cup, el torneig de futbol 7 amb equips mixtes de l’Agrupació.

Foto 1-10-22, 11 55 39

Després de la intensa i festiva matinal futbolística -amb presència d’activitats infantils i els gegants de la localitat- la cloenda d’aquesta jornada es va fer en forma de dinar de germanor. I en la prèvia, l’Agrupació va retre homenatge a la primera plantilla del Barça Atlètic, el filial blaugrana creat el 1970. Dotze exjugadors de la plantilla van estar presents en aquest reconeixement: Also, Busquets, Bueno, Casassas, Guitart, Irazusta, Laredo, Laguna, Pantoja, Roca, Rodri i Valiente. 

En unes paraules carregades d’emoció, Alfonseda va recordar que la raó de ser de la Trobada és la necessitat que “els exjugadors i exjugadores del Barça ens expliquin les seves històries, volem estar amb ells i conèixer les seves vivències al Club". Dalt de l’escenari el van acompanyar Miquel Camps, directiu del FC Barcelona, Lluís Rodríguez, regidor d’esports de Taradell, i el president del Barça Atlètic, Jordi Casals

Foto 1-10-22, 13 27 33

La Trobada va ser l'acte final a la Setmana Barça Jugadors, tres dies d'esdeveniments i que en col·laboració amb l’Ajuntament de Taradell va ser possible fer; una xerrada amb l’exjugador Juanjo Carricondo amb alumnes de batxillerat per transmetre la importància de l’esforç i el treball; una taula rodona amb la participació de Carles Rexach, Pere Valentí Mora, Joan Casassas i el mateix Ramon Alfonseda; clínics per a nenes i nens de la localitat i dirigits pels membres de l’Agrupació Maria Amo, Joan Carles Hidalgo, David Forcat, Esther Imaz, Jordi Martínez, Cristina Molina i Joan Antoni Orenes; i el taller “Fes Memòria amb el Barça” a càrrec de Jordi Gonzalvo i Esther Torrecilla. La Setmana Barça Jugadors també va tenir la col·laboració de la Penya Barcelonista, l’Associació de Botiguers, l’Associació de Jubilats i la UD Taradell.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut