Cap de setmana de partits per l’Agrupació

Cap de setmana de partits per l’Agrupació

L’AJFCB Masculí i Femení continuen amb la seva agenda de amistós de la temporada, aquesta vegada a la Ciutat Esportiva i a La Granada.

Cap de setmana de partits pels equips de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona. L’AJFCB Masculí va disputar divendres, 7 d’octubre, un partit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra els Veterans de la Lliga Universitària d’Uruguai, mentre que l’equip femení es va enfrontar a La Granada diumenge dia 9. 

Pel que fa al partit de l’AJFCB Masculí va ser un partit dur. L’equip d’exjugadors del Barça a més a més de la pluja va haver d’enfrontar-se a un equip molt jove i competitiu, com correspon al caràcter “charrua”, que va complicar el partit als jugadors de Jordi Gonzalvo. Els exblaugrana van acabar la primera part dominant el marcador (2-1) gràcies al doblet de Jordi Martinez, però a la segona part, l’equip uruguaià va saber aprofitar un error per marcar el gol de l’empat. 

AS2I1937

En quant a l’equip femení tampoc va tenir un partit fàcil. Les jugadores de Juan Carlos Hidalgo van dominar el marcador tota la primera part acabant aquesta amb un marcador de 0 a 2, però a la segona part l’equip de La Granada gràcies a la força i a la joventut de les seves jugadores van posar-se per davant del marcador (3-2). Als últims 15 minuts, les veteranes blaugrana van tornar a fer-se amb el domini del partit i van aconseguir l’empat 3 a 3 gràcies als gols de Laia López, Aury Granero i Cristina Jiménez.  

1665376546522

Pel partit de l’AJFCB Femení, Juan Carles Hidalgo va convocar a Vanesa Cabeza, Laura Caballero, Susana Galiana, Aury Granero, Irene Hervás, Esther Imaz, Esther Inglés, Cristina Jiménez, Carol Juliench, Laura Llinàs, Laia López, África Ocaña, Cristina Pacheco, Pilar Puig, Marisa Quiles i Esther Torrecilla.

Per la seva part, Jordi Gonzalvo a l’AJFCB Masculí va convocar a Gerard Autet, Juanjo Carricondo, Javi Delgado, Jordi Ferrón, Miguel González, Xavi Guzmán, Cristian Hidalgo, Jaume Llaveria, Miguel Angel Lozano, Jofre Mateu, Sergi Martínez, Jordi Martínez, José Mª Nogués, Samuel Okunowo, Sergi Pérez, Javi Priego i Pepito Ramos. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut