L’Agrupació, contra el càncer infantil a Gurb

Diumenge l’AJFCB Masculí va disputar un partit benèfic contra el càncer infantil amb els Amics de Sant Joan de Déu.

L’AJFCB Masculí va disputar, diumenge 16 d’octubre, un partit contra l’equip Amics de Sant Joan de Déu a Gurb (Osona). Un partit amb motiu benèfic on l’equip d’exjugadors blaugrana es va sumar a la iniciativa de la UE Gurb per ajudar a la investigació contra el càncer infantil. L’organització va destinar tot el que es va recaptar a l’Hospital Sant Joan de Déu.

L’equip amfitrió estava format per jugadors de diferents procedències i també per personatges famosos com Quim Masferrer, Pep Plaza o en Peyu. Tot i que el resultat final del partit va ser d’1-4 a favor dels veterans blaugrana, l’entrenador Jordi Gonzalvo assegura que “va ser un partit més competit i complicat del que sembla el resultat”. L’equip que formava els Amics de Sant Joan de Déu era jove i amb jugadors de qualitat que van posar prou difícil el domini i control de la pilota a l’AJFCB Masculí, acabant la primera part amb un 1 a 2.

16102022-DSC_2817

A la segona part els blaugrana van poder tenir més control sobre el partit que els va permetre tenir més arribades a camp contrari i fiançar dos gols més al marcador i que van donar la victòria a l’equip de l’Agrupació: gols de Manel Martínez, Francesc Moreno, Raúl Hernández, Juan Carlos Sanchis (penal). S’ha de destacar l’estrena de dos nous jugadors a l’equip de l’Agrupació: Juan Carlos Sanchis i Dani de Sande.

“Va ser genial, tenia les mateixes ganes de tornar a vestir la samarreta de quan era un nen, la mateixa  il·lusió. Em vaig sentir molt a gust amb els companys, vaig jugar 70 minuts, vam guanyar 1- 4 i vaig tenir la sort de marcar un gol de penal, més ben impossible. Espero que sigui el primer de molts partits” explicava Juan Carlos Sanchis sobre el seu debut.

Per aquest esdeveniment, Jordi Gonzalvo va convocar a Jordi Durà, Andrés Ferrés, Albert García, Raúl Hernández, Jose Humanes, Cristino López, Manel Martínez, Francesc Moreno, Alain Navarro, Samu Okunowo, Sergi Pérez, Juan Carlos Sanchis, Dani de Sande, Dani Vila i Xavi Vilches.