Docu-series del Barça per fer peli i manta

Docu-series del Barça per fer peli i manta

Coneix més sobre la història del Club i dels seus futbolistes amb el contingut de Barça TV+.

Ara que sembla que la calor ja és a punt de marxar, comença la temporada de peli i manta i, com moltes vegades, decidir què veure és complicat. Des de l’Agrupació fem un llistat d’algunes docu-series del Barça que serviran per conèixer més la història del Club i dels seus futbolistes. Això sí, per veure el contingut hauràs de tenir activa una subscripció a Barça TV +.

Ronaldinho: Cuando el Barça recuperó la sonrisa (2003)

Samba, somriure, alegria, festa, màgia i talent. Al llarg de 25 minuts, aquest documental explica la repercussió que va tenir el fixatge del Ronaldinho. Es va estrenar l'any 2013 amb motiu del 10è aniversari de l'arribada del brasiler al Club i compta amb moments únics.

A més del resum de la trajectòria blaugrana del Ronaldinho, també inclou els testimonis dels seus companys de vestuari com Messi, Puyol, Deco o Sylvinho i del llavors president, Sandro Rosell.

Piqué: Una vida azulgrana

Gerard Piqué és història del Barça, soci del club des d'abans de néixer. Va arribar als filials del Barça amb 10 anys i tot i que va marxar una temporada a Anglaterra no va poder dir que no quan Pep Guardiola el va voler incorporar al projecte. Piqué es va convertir en una peça fonamental des del moment que va tornar al Club i, en aquest documental es fa un repàs de la seva trajectòria com a blaugrana.

100x100 Tito

Tito Vilanova va ser una figura important pel Club durant molts anys. Va ser el segon entrenador de Pep Guardiola i després va agafar el seu relleu i es va convertir en primer entrenador a la temporada 2013-2014, una temporada que es recorda per la guanyada Lliga que es coneix com La Lliga del 100 punts. Aquest documental recorda la figura del Tito Vilanova, fent un homenatge a una historia de superació i lluita tant esportiva com personal.

A més de imatges inèdites també es compta amb diferents testimonis de familiars, amics, jugadors i personatges propers a Tito Vilanova.

Puyol: 15 años, 15 momentos: citant a Walt Whitman, Oh capitán mi capitán, així es podria començar amb aquest documental. Carles Puyol, durant 15 anys, ha estat una figura clau en la plantilla blaugrana i aquest documental presenta 15 moments viscuts durant aquests 15 anys vestint la samarreta blaugrana i que han marcat la seva història com a culer.

Però això no es tot el que pots veure a Barça TV+. Si ets una persona que el que vols saber és com és el dia a dia dels jugadors del Barça, has de veure aquestes dues mini series del primer equip masculí i femení del Club:

Match Day: És una producció de Barça Studios que mostra el dia a dia dels jugadors del primer equip blaugrana durant la temporada 2018/19. La sèrie consta d'un total de vuit episodis de 45 minuts que giren al voltant de vuit partits clau de la temporada. Al llarg dels 8 capítols l'espectador pot veure tant els moments de glòria i victòria al vestuari com un dia de derrota, però també pot veure com això es trasllada a la vida diària del jugador i que fan fora del terreny de joc i amb els seus éssers més propers.

Match Day, Queens of the pitch: En aquest cas, la sèrie té 6 capítols. Uns capítols que deixen reviure de manera infinita la màgica temporada 2020-21 del primer equip femení del Barça.

Una temporada on a més del mèrit esportiu; van aconseguir un triplet històric, es van guanyar l'admiració i el reconeixement del món del futbol pel seu joc, els seus valors i la seva contribució a impulsar l'esport femení despertant l'interès i la passió entre els aficionats. La sèrie mostra la força i unió d’aquest grup amb imatges exclusives de l'equip, les jugadores, l’staff tècnic i del dia a dia en els entrenaments i dels viatges que mostren els valors d’un equip històric. 

I d’un equip històric passem a un altre amb el Dream Team, el sueño que cambio el futbol

En quasi una hora de documental, Dream Team, el sueño que cambio el futbol repassa les claus d’aquest equip somiat a través del testimoniatge de jugadors i entrenadors rivals de l'època com per exemple Michael Robinson, Abel Resino, Mijatovic, Fran González, Suker, Butragueño o Fernando Hierro. Reviu com va ser la primera Lliga del Dream Team, el paper de Johann Cruyff com a entrenador i molts més moments històrics que aquest equip va deixar amb aquest documental.

I si parlem d’història està clar que no podia faltar la història de com es va crear el Barça i qui va ser el seu impulsor, es per això que, com a culer, no et pot faltar aquest documental a la teva llista Gamper, el inventor del Barça:

Aquest documental és un homenatge a Joan Gamper, el fundador del Club i un exemple d'esportista. En aquest llargmetratge de quasi una hora de duració s'obren els àlbums familiars per intentar conèixer més aquesta figura tan important e històrica pel Club i descobrir quins dels valors de l'actual Barça tenen origen en la seva figura.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut