L’Agrupació jugarà un partit amistós a Betlem

L’Agrupació jugarà un partit amistós a Betlem

Entre l’1 i el 7 de novembre l’equip masculí participarà en diferents activitats de relació amb la comunitat palestina.

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona està ultimant els detalls de la primera expedició de l’equip masculí a Palestina, entre l’1 i el 7 de novembre. L’activitat central del viatge serà el partit amistós que l’AJFCB Masculí disputarà el divendres dia 4. L’expedició de l’Agrupació estarà formada per 27 persones i l’encapçalarà el president, Ramon Alfonseda.

Compartir valors

L’Agrupació viatja a Palestina convidada per l’Arab Orthodox Cultural Club (AOC), una entitat esportiva i social de la localitat de Beit Sahour, molt propera a Betlem. L’objectiu del partit i de la resta d’activitats és potenciar els llaços d’amistat i compartir espais comuns amb l’Agrupació com la solidaritat o la funció social de l’esport. L’activitat central serà el partit l’AJCFB Masculí i l’AOC jugaran el divendres, 4 de novembre. Un amistós que es disputarà al camp de futbol Al Khader Stadium de Betlem, una instal·lació que durant el mes d’agost ja va visitar el vicepresident de l’Agrupació, Tente Sánchez, en el viatge que va fer per tancar els detalls de l’esdeveniment.

A més de jugar a futbol, l’expedició blaugrana dinamitzarà activitats esportives per a nens i nenes al camp de refugiats d’Aida (Betlem), i a les localitats de Ramallah, Jerusalem i Jericó. També s’ha previst la visita a un hospital infantil de Betlem, a més d’altres actes de caràcter institucional. Es tracta d’activitats de solidaritat i de promoció del barcelonisme, habituals en els viatges esportius de l’Agrupació, com els que es van fer el 2016 i 2017 a Grècia. Aquest viatge és la segona sortida fora d’Espanya de l’Agrupació aquest any després de la que va fer al juny a Dinamarca.

A més d’Alfonseda i Sánchez, l’expedició de l’Agrupació es completarà amb el vicepresident, Félix Barrado, els directiu Joan Garcia Orti, la directora Meritxell Solé, i els exjugadors Jordi Aguilar, Javier Botella, Alguer Brugarola, Daniel Cusiné, Albert Garcia, Ignacio Gifré, José Manuel Guijo, Óscar Lausin, Francisco Javier López, José Manuel Martínez Ballestero, Vicente Navarro, Sergio Pérez, Javier Pitarch, Josep Maria Pujol, Pepito Ramos, Jordi Torcal i Florencio Toro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut