Victòria de l’AJFCB Masculí en el centenari del Ripoll

El combinat de l’Agrupació es va afegir als actes per celebrar els 100 anys d’història del club de la capital del Ripollès.

L’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va guanyar dissabte dia 29 d’octubre un nou partit amistós, una trobada que es va fer amb motiu de la celebració del centenari del CF Ripoll.

L’enfrontament amb els veterans locals es va decantar en tot moment a favor de l’equip dels exjugadors del Barça. A la primera part ja van sentenciar el partit amb un 0-4 gràcies a la superioritat en intensitat i ritme del partit per part dels veterans blaugrana. Tot i que el partit ja estava més que decidit, a la segona part el ritme es va mantenir tot i que sí que va canviar la modalitat del joc.

L’equip va posar en pràctica la metodologia blaugrana: joc més controlat en quant a intensitat amb proliferació de triangulacions. En aquesta segona meitat els jugadors de Jordi Gonzalvo van sumar 8 gols més al marcador acabant el partit amb un resultat d’1 a 12 amb els gols de Jordi Martínez (3), Cristian Hidalgo (3), Jofre Mateu (3), Juan Carlos Sanchis (2) i Álvaro Gómez.

Per aquest enfrontament es va convocar a Francesc Bel, Juanjo Carricondo, Javi Delgado, David Fuentes, David Gaudioso, Álvaro Gómez, Miguel González, Xavi Guzmán, Cristian Hidalgo, Jordi Martínez, Sergi Martínez, Jofre Mateu, Alberto Manga, Alain Navarro, Francesc Obón, Sergi Pérez i Juan Carlos Sanchis.