Visita i futbol al camp de refugiats palestins d’Aida, a Betlem

Visita i futbol al camp de refugiats palestins d’Aida, a Betlem

L’expedició de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona també ha visitat un hospital i orfenat infantils.

L’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona es troba des d’aquest dimarts 1 de novembre a Palestina, en un viatge que culminarà aquest divendres amb un partit de futbol amb l’AOC de Betlem. En les dues primeres jornades de viatge, l’expedició blaugrana ha participat en diferents activitats de caràcter social i institucional. L’equip va visitar dimecres el camp de refugiats d’Aida, situat al nord de Betlem i on hi viuen 5.500 persones. El grup d’exjugadors blaugrana va conèixer aquesta instal·lació creada per l’ONU el 1950 i hi va organitzar un clínic de futbol amb 50 nois i noies, en un camp de futbol construït recentment.

221102 Betlem - Benvinguda

Abans d'això, els 27 membres de l'Agrupació van fer altres activitats de caràcter social com la visita l’Hospital i Orfenat de la Sagrada Família, o a Al Basma Special Rehabilitation, un centre per a persones discapacitades on els acullen i els donen feina i que està gestionat per la Women Arab Union, organització a la qual l'expedició també va visitar.

221102 Betlem - rebuda club local governador(2)

L’agenda del viatge a Palestina també ha inclòs fins ara trobades de caràcter institucional. El president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, va participar en una roda de premsa a l’ajuntament de Betlem, amb l’alcalde Hanna Hanania. El grup també va ser rebut a la seu del govern local, en un trobada i on també van assistir els vicepresidents Tente Sánchez i Félix Barrado. Uns actes combinats també amb la visita a llocs de tradició religiosa com la Basílica de la Nativitat o la capella dels Camp dels Pastors.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut