A l’estrena del nou camp de futbol de Térmens

A l’estrena del nou camp de futbol de Térmens

Carles Rexach, convidat d’excepció al partit inaugural entre els veterans de l’AE Térmens i l’AJ FCB Masculí

Diumenge passat, 13 de novembre, l’Agrupació de Jugadors de Barcelona va traslladar-se fins a Térmens per jugar un partit amistós de l’equip masculí contra els veterans locals, amb motiu de la inauguració del nou camp de gespa natural del municipi de La Noguera. Una matinal de futbol on no hi va faltar Carles Rexach, qui va fer el xut d’honor va donar inici a l’enfrontament.

L’equip de veterans blaugrana va mostrar una clara superioritat des del primer moment, tal com demostra el resultat final d’1-13. Els jugadors de l’Agrupació van aprofitar les ocasions i definir el partit amb gols de Javi Delgado, Raúl Hernández (3), Jordi Ferrón, Dani Martínez (4), Cristian Hidalgo (2) i Dani Vila. A nivell representatiu, cal destacar la presència de diversos exjugadors blaugrana que van presenciar el partit, com Pere Mas -veí de Térmens, Josep Maria Laredo, Àngel Mur, Ismael Comas i Josep Albert.

_DSC6584

Per aquesta jornada, l’entrenador Jordi Gonzalvo va convocar a Victor Colomé, Javi Delgado, Andrés Ferrés, Jordi Ferrón, Raúl Hernández, Cristian Hidalgo, Jose Humanes, Jaume Llaveria, Sergi Martínez, Dani Martínez, Lluís Moragues, Francesc Moreno, Samuel Okunowo, Salva Sicart, i Dani Vila. Van completar l’expedició l’staff format per Joan Antoni Orenes (delegat), Enric Castellà (responsable de material) i Antonio Cañizares (recuperador).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut