L'Agrupació torna a celebrar aquest divendres el seu Sopar Anual

L'Agrupació torna a celebrar aquest divendres el seu Sopar Anual

Amb l'assitència de Joan Laporta, Artur Mas i fins a 300 persones entre exfutbolistes del Club i simpatitzants de l'entitat

L'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona es tornarà a vestir de gala aquest divendres 25 de novembre per celebrar el seu Sopar Anual. Després d'un parèntesi de dos anys a causa de la pandèmia, el col·lectiu d'exfutbolistes del Club es tornarà a trobar en un acte que estarà presidit per Joan Laporta, president del FC Barcelona, i Artur Mas, expresident de la Generalitat. S'hi esperen membres de les juntes directives del Club i l'Agrupació, i una llarga llista fins a les 300 persones. Està prevista l'assistència d'exjugadors del primer equip, exfutbolistes de totes les categories tant del femení com del masculí, així com també exjugadores pioneres del futbol femení. A banda del president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, hi seran els vicepresidents Tente Sánchez, Félix Barrado i Jofre Mateu, i els directius Gemma Giró, Laura Llinàs, Pere Valentí Mora, Carles Rexach, Joan Garcia Orti, Joan Vilà, Eduardo Juan i Salvador Sicart. Per part del FC Barcelona, hi assistiran els vicepresidents Rafael Yuste i Elena Fort, i els directius Miquel Camps i Josep Ignasi Macià. A nivell institucional, hi assistiran Lluís Quiñonero, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Roberto Solozábal, vicepresident de la Federació Espanyola d'Associacions de Futbolistes Veterans (FEAFV), així com el representant territorial de l'Esport a Barcelona, Josep March.

Han confirmat la seva assitència exjugadors blaugrana com Samuel Okunowo, Pello María Artola, Ramon Calderé, Josep Moratalla, Paco Clos, Manolo Martínez, Julio Alberto Moreno, Ricardo Serna, Manolo Tomé, José Albaladejo, Joan Estella, Paco Martínez, Pepito Ramos, Juan Manuel Asensi, Esteban Vigo i Rafael Zuviría.

Jornada de treball amb les Penyes

El mateix divendres el matí, una quinzena d'exjugadors del Barça que asssisteixen de manera habitual a actes de les Penyes Barcelonistes es reunirant a la seu de l'Agrupació en una jornada de treball i intercanvi. A la trobada hi assistiran el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, i el directiu de l'Àrea Social, Josep Ignasi Macià.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut