Trobada d'exfutbolistes del Club que participen en actes de Penyes

Trobada d'exfutbolistes del Club que participen en actes de Penyes

En una sessió per intercanviar experiències i conèixer de primera ma els projectes de l'Agrupació.

Durant aquest 2022 l'Agrupació ha estat a present a 82 actes organitzats per les Penyes del Club, amb la participació de 22 exjugadors i exjugadores blaugrana. D'aquests, 14 es van trobar divendres 25 de novembre en una sessió de treball a la seu de l'Agrupació. La reunió perseguia un doble objectiu: presentar-los els principals projectes amb què està treballant l'Agrupació de Jugadors; i intercanviar les seves experiències en aquest tipus d'esdeveniments. A la trobada també hi van assistir el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, i Josep Ignasi Macià, directiu de l'Àrea Social.

Els exjugadors que van participar en aquesta jornada de treball van ser Juan Manuel Asensi, Ramon Calderé, Juanjo Carricondo, Joan Estella, Pere Valentí Mora,  Josep Moratalla, Julio Alberto Moreno, Paco Nieto, Flor de Luna Pila, Tente Sánchez, Ricardo Serna, Manolo Tomé, Joan Torrent i Rafael Zuviría. El grup va poder conèixer els principals eixos d'activitat i servei de l'Agrupació i la Fundació de Jugadors, informació que els pot ser d'utilitat a l'hora de participar en activitats penyístiques com inauguracions, aniversaris o col·loquis.

Al mateix temps, van rebre explicacions detallades de dos dels projectes que l'Agrupació està promocionant més enllà del servei a l'exfutbolista del Club. D'una banda, el Coach Values, el programa de team building en què es trasllada a l'empresa la metodologia apresa pels i les futbolistes del Barça. També se'ls va presentar el projecte Recorda amb el Barça, el taller de reminiscència i futbol dirigit a persones amb graus inicials de deteriorament cognitiu i que inclou teràpia amb realitat virtual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut