Convocades les eleccions a l'Agrupació

Convocades les eleccions a l'Agrupació

Les votacions es faran el dimarts 17 de gener de 2023

La junta directiva de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va aprovar aquest dimarts 29 de novembre la convocatòria d'eleccions a la presidència de l'entitat. El procés electoral culminarà el proper dimarts 17 de gener de 2023 amb la jornada de votacions a què poden participar 714 exfutbolistes del FC Barcelona que són membres de l'Agrupació. D'aquestes eleccions sortirà el nou president/a que relleverà Ramon Alfonseda, que ha estat al capdavant de l'Agrupació des del 2003. Serà l'onzè president de la història de l'entitat.

Qui pot presentar-se a les eleccions?

Qualsevol exjugador o exjugadora del FC Barcelona amb com a mínim 1 any d'antiguitat a l'Agrupació es pot presentar a les eleccions. En el cas del president o presidenta, ha d'haver tingut fitxa del primer equip del FC Barcelona.

Qui pot votar?

Qualsevol exfutbolista del FC Barcelona amb com com a mínim 1 any d'antiguitat a l'Agrupació. En aquesta convocatòria, el cens electoral el formen 714 persones.

Com es pot votar?

Es podrà votar presencialment a la seu de l'Agrupació el dimarts 17 de gener de 2023 entre les 16 i les 20 hores. També hi ha la possibilitat de delegar el vot amb una comunicació escrita a la Junta Electoral segons el procediment que marquen els Estatuts de l'Agrupació.

Les principals dates del calendari electoral

  • 29 de novembre: convocatòria d'eleccions.
  • 9 de desembre: constitució de la Junta Electoral.
  • 12-14 de desembre: presentació de candidatures.
  • 19 de desembre: proclamació de candidatures i inici de la campanya electoral.
  • 17 de gener: votacions a la seu de l'Agrupació de Jugadors.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut