Nova victòria de l’AJFCB Masculí a Mont-Roig

Nova victòria de l’AJFCB Masculí a Mont-Roig

Més de 300 espectadors van gaudir del partit i celebrar el centenari del club tarragoní.

Diumenge 17 de desembre els exjugadors del FC Barcelona van aconseguir una nova victòria al partit amistós de Mont-Roig (Tarragona), on es va celebrar el centenari del C AT Mont-Roig. Un partit on més de 300 espectadors van crear un ambient immillorable per aquesta jornada.

L’equip masculí de l’Agrupació va sortir va sortir des de l´inici molt concentrat, amb un joc ràpid per bandes i entrades dels interiors i/o finalitzacions extrems que van permetre als veterans blaugrana marxar a la mitja part amb un marcador de 0 – 4.

A la segona part el joc va passar a ser més controlat per mantenir la possessió tot i això, l’AJFCB Masculí va aconseguir marcar 3 gols més, deixant el marcador en un 0 -7 gràcies als gols de Fran Fuentes, Dani De Sande, Óscar Ollés, Dani Martínez (3), i Raúl Fernández qui va debutar en aquell partit.

WhatsApp Image 2022-11-29 at 10.12.50 (2)

Jordi Gonzalvo per aquesta jornada va convocar a Victor Colomé, Francisco Castaño “Ñaño”,  Dani De Sande, Fran Fuentes, Raúl Fernández,  Xavi Guzmán, Miguel Angel Lozano, Jaime Llaveria, Dani Martínez, Sergi Martínez, Francesc Moreno, Óscar Ollés, Siscu Obón, Samu Okunowo, Juan Carlos Sanchís, Jordi Torcal iJavi Vilches.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut