Els equips de l'Agrupació ja tenen la foto oficial de la temporada

Els equips de l'Agrupació ja tenen la foto oficial de la temporada

Més de 200 exfutbolistes del Club participen de manera regular en les activitats esportives de l'Agrupació.

Els equips de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona s'han fet la fotografia oficial de la temporada 2022-23. Són dues imatges que uneixen 110 exjugadors i exjugadores i s'han fet aprofitant les sessions d'entrenaments setmanals que l'Agrupació organitza a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Hi ha assisit el president, Ramon Alfonseda, que ha aprofitat per acomiadar-se del col·lectiu dies abans de la finalització del seu mandat.

Equip femení Agrupació 22-23

En l'actualitat l'Àrea Esportiva de l'Agrupació dona servei a 210 exfutbolistes del Club, que a més de poder entrenar cada setmana, participen en els partits contra altres equips arreu de Catalunya, ocasionalment també a fora i també en els esdeveniments propis de l'Agrupació, com els partits d'estiu del Camp Nou, la Trobada, els quadrangulars socials o els partits de Nadal. Aquestes persones també passen un examen de salut als Serveis Mèdics del Club, tenen dret a un servei de recuperació física a la mateixa Agrupació i reben cada any una equipació esportiva del Barça.

El 2013, l'Agrupació va crear una estructura pròpia per al col·lectiu de més de 55 anys, per facilitar-los l'activitat esportiva i promoure partits tant a nivell social com esdeveniments especials, com el partit que van jugar a Dinamarca el mes de juny passsat. En el cas del Femení, té equip i estructura pròpies des del març del 2017, poc després de ll'entrada de més de 50 exjugadores blaugrana a l'Agrupació

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut