L’AJFCB Maculí guanya a Sant Andreu de la Barca (0-4)

El combinat blaugrana es va imposar als Veterans S.A.B.A en un partit amistós però de gran exigència.

Diumenge dia 4, l’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va participar en un nou partit amistós a Sant Andreu de la Barca per enfrontar-se al Veterans S.A.B.A. Un partit d’una gran exigència física, però que va acabar amb victòria dels exjugadors blaugrana amb un resultat de 0- 4, gràcies als gols de Alguer Brugarola (2), Fran Fuentes i Carles Gimeno.

Els exfutbolistes del Barça es van trobar amb un equip més jove i d’una gran preparació (juguen la lliga regular de Veterans), però gràcies a la concentració i l’estil de joc Barça, els veterans blaugrana van fer una primera part excel·lent on van aconseguir ficar-se per davant al marcador amb 3  gols.

Amb aquest resultat, la segona part va ser de més contenció, amb un joc més lent i sense tanta possessió però de fermesa defensiva davant un contrari que va seguir amb un alt ritme físic de lluita i pressió fins al final del partit.

Partit Sant Andreu de la Barca desembre 2022 (4)

Per aquesta jornada, l’entrenador, Jordi Gonzalvó, va convocar a Alguer Brugarola, Juanjo Carricondo, Juan Carlos Cervantes, Fran Fuentes, Carles Gimeno, Migue González, Raúl Hernández, Jaume Llaveria, Dani Martínez, Alberto Manga, Jofre Mateu, Sergi Martínez, Francesc Moreno, Alain Navarro, Óscar Ollés, Samu Okunowo i Sergi Pérez