Partit d’ homenatge a “Cuca” Palau a La Llacuna

L’equip de l’Agrupació de Jugadors va jugar un amistós contra els veterans de la Llacuna en memòria de qui havia estat jugador dels dos clubs.

Diumenge dia 11 de desembre, a La Llacuna es van enfrontar els equips veterans de la localitat de l’Anoia i els dels FC Barcelona amb un motiu específic, un partit per homenatjar a Josep “Cuca” Palau. Havia estat  jugador dels anys 60 i 70 que va passar per tots dos clubs: va estar la temporada 1963-64 a La Llacuna i el 1968 va arribar al Barça per jugar com a davanter durant una temporada. Palau, que va morir l’abril passat, també va ser directiu de l’Agrupació i durant 17 anys havia entrenat l’equip masculí.

Va ser una matinal de futbol molt emotiva, ja que es va comptar amb la presència de tots els familiars de Josep Palau i en especial el seu fill Marc, qui va jugar la segona part amb l’equip de l’Agrupació. També cal destacar la nombrosa presència de directius i membres de l’Agrupació, com Ramon Alfonseda, Carles Rexach, Pere Valentí Mora, Pepito Ramos o Eduardo Juan.

Pel que fa al transcurs del partit, tot i el fred i la pluja, els exjugadors del Barça van jugar a un ritme ràpid per evitar la pressió del contrari mentre que el l’equip rival, volent frenar aquest domini, va fer múltiples canvis que van complicar en alguna ocasió a la defensa blaugrana, tot i així la primera part va acabar amb un 1-4 a favor de l’Agrupació.

La segona part va ser de menys ritme però d’aprofitament màxim de les ocasions de gol, tant per part de l’Agrupació que va fer 6 gols més com de La Llacuna que va marcar 2 gols, deixant el marcador final en un 3-10.

Per aquesta jornada, Jordi Gonzalvo, va convocar Joan Blanquerna, Juanjo Carricondo, Victor Colomé, Javi Delgado, Andreu Ferrés, David Fuentes, Joan G.a Orti, Xavi Guzmán, Jofre Mateu, Jordi Martínez, Sergi Martínez, Francesc Moreno, Francesc Obón, Samu Okunowo, Marc Palau, Sergi Pérez, Carles Rexach i Dani Vila.