L’Agrupació publica un llibre amb els 60 anys de la seva història

L’Agrupació publica un llibre amb els 60 anys de la seva història

És el tercer volum d’una col·lecció dedicada a l’entorn blaugrana

Des de les primeres reunions d’exjugadors del Barça al restaurant 7 Portes de Barcelona, fins a l’impacte de la pandèmia del coronavirus, el llibre Where dreams live”,  Agrupació de Jugadors del FC Barcelona fa un repàs a 60 anys d’història de l’Agrupació.

Aquesta publicació, escrita per David Salinas i que es tracta del número 3 de la col·lecció La Força Balugrana, editada per Sport Legal, no només recull la història de Agrupació, sinó que també explica quines són les branques d’activitat de l’entitat com també les línies que dibuixen els seus reptes de futur. Un llibre que permet conèixer de primera mà què és, què fa l’Agrupació i qui la forma com també com ha evolucionat i crescut en aquests anys. El volum no està a la venda i està adreçat exclusivament a exfutbolistes del Club que són membres de l’Agrupació.

El llibre es divideix en diferents capítols temàtics, i compta amb el pròleg del president del Club, Joan Laporta. Repassa la cronologia de l’Agrupació i Fundació, els seus orígens, les funcions que es fan, la relació amb el Club, el futur d’aquesta entitat per arribar a les figures dels presidents i acabar amb el Premi Barça Jugadors, on es fa un repàs de tots els seus guanyadors.

“Aquest llibre permet entendre perquè avui tenim una Agrupació i una Fundació de les que sentir-nos orgullosos, i també és un reconeixement a totes les persones que ho han fet possible al llarg de tants anys”, afirma Ramon Salud, directiu de l’Agrupació que ha participat activament en la producció del llibre. Els textos es complementen amb una selecció de més de 160 imatges, provinents dels fons documentals de l’Agrupació, el FC Barcelona, el diari SPORT i el fotògraf Rafa Seguí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut