Victòria en el torneig de veteranes per La Marató de TV3

Victòria en el torneig de veteranes per La Marató de TV3

Les exjugadores blaugrana van disputar un triangular amb el RCD Espanyol i l’Ath. Club Vacarissenc

L’equip femení de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va disputar aquest diumenge un triangular amistós a Vacarisses amb motiu de la 31a edició de La Marató de TV3, dedicava aquest any a la salut cardiovascular. En aquest torneig hi van participar l’Ath. Club Vacarissenc i les veteranes del RCD Espanyol.

L’AJFCB Femení va guanayr els tres partits de la jornada. El primer partit va ser un derbi de veteranes, l’Espanyol contra les exjugadores blaugrana. El resultat va ser de 0-2 i va significar la primera victòria del dia per l’equip entrenat per Joan Carles Hidalgo.

Al segon partit es van enfrontar a l’equip local, l’Ath. Club Vacarissenc. En aquest cas el marcador va ser superior a l’anterior, un 2- 4 a favor de les exjugadores del Barça i que donava pas directe per jugar la final. Una final que va tornar a enfrontar a les veteranes de l’Espanyol amb l’AJFCB Femení. En aquest partit el resultat va ser el mateix que al primer: victòria blaugrana amb un marcador final de 0-2.

18122022-_DSC6614

Però, tal com explica una de les exjugadors i directiva de l’Agrupació, Gemma Giró, en un partit com aquest no importa el resultat: “participar en un triangular per recaptar fons per la Marató és una satisfacció. Els que vivim a Catalunya sabem la importància d’aquest dia i és un orgull formar-ne part. Vam guanyar el torneig, però el més important és tota la gent que sortirà beneficiada de la investigació de les malalties de Cor. En un dia com el d’ahir, tothom hi guanya!”

En aquesta jornada, els entrenadors Joan Carles Hidalgo i David Forcat van comptar amb Araceli J. Benvanete, Mª José Camacho, Vanesa Cabeza, Pau Ferré, Aury Granero, Gemma Giró, Esther Inglés, Carol Juliench, Cristina Jiménez, Sílvia Mariano, Cristina Molina, Toñi Muñoz, Flor de Luna Pila, Nuria Suñé, Carla Tomàs i Esther Torrecilla.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut