Victòria solidaria de l’AJ FCB Masculí a Montmeló

Victòria solidaria de l’AJ FCB Masculí a Montmeló

Els exjugadors del Barça van participar en una jornada benèfica de futbol a favor de l’Hospital Sant Joan de Déu.

L’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va aconseguir una nova victòria, dissabte passat a Montmeló, en un partit amb motiu benèfic, un amistós on tota la recaptació va estar destinada a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Tot i que els veterans blaugrana van aconseguir guanyar amb un resultat de 1 a 6 gràcies als gols de Álvaro Gómez, Cristian Hidalgo (2), Víctor Colomé, Pedro García i Javi Botella (p), no va ser un partit fàcil. L’equip format per el CF Montmeló va adoptar un replegament posicional i intensiu que dificultava la bona circulació de la pilota a partir de mig camp. Un rocós rival que va dificultar les triangulacions i bellesa de jugades que normalment ens caracteritzen. No obstant, el control del partit i domini va ser del combinat culer i això els va permetre acabar el primer temps amb un marcador de 0 a 3 a favor de l’Agrupació.

WhatsApp Image 2022-12-20 at 10.34.44

A la segona part, els nombrosos canvis dels rivals i un gran gol a la porteria blaugrana va trencar un tant la continuïtat del joc, però encara i així es va mantenir la solvència defensiva de tot el partit i l’equilibri en totes les línies per aconseguir 3 gols més deixant un resultat final de 1 a 6.

Per aquesta jornada, l’entrenador, Jordi Gonzalvo, va convocar a Javi Botella, Víctor Colomé, Juan Carlos Cervantes, Juanjo Carricondo, Jordi Ferrón, Migue González, Pedro García, Joan García Orti, Xavi Gúzman, Raúl Hernández, Jose Humanes, Cristian Hidalgo, Jaume Llaveria, Dani Martínez, Francesc Moreno, Sergi Pérez i Siscu Obón.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut