L'Agrupació tanca l'any amb els Partits de Nadal

L'Agrupació tanca l'any amb els Partits de Nadal

Després de dos anys suspesa per la pandèmia, torna la matinal nadalenca de futbol dels exjugadors i exjugadores del Barça

La Ciutat Esportiva Joan Gamper es va tornar a vestir de festa en els recuperats Partits de Nadal de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, l'última activitat de l'associació abans de finalitzar el 2022. 100 exfutbolistes del Club van posar-se les botes per celebrar Nadal en una matinal presidida pel clima assolellat i una bona temperatura. Una jornada de futbol en què també hi van tornar a tenir presència fills, filles, nets i netes de membres de l'Agrupació, a través de partits de Futbol 7. La pandèmia havia impedit la celebració d'aquesta activitat, que no s'organitzava des del 2019.

En total es van jugar 4 partits de caràcter social i en què hi va prendre part el col·lectiu +60, +50, Joves i Femení, exjugadors i exjugadores blaugrana habituals de l'Àrea Esportiva de l'Agrupació en entrenaments i partits. Al mateix temps, i com ja es va fent en els últims anys, es va obrir la porta a la participació dels familiars més joves dels membres de l'Agrupació. Així, una trentena de nois i noies de 6 a 12 anys també es van sumar a la matinal de la Joan Gamper.

Ramon Alfonseda i Tente Sánchez, president de l'Agrupació i vicepresident esportiu, van presenciar els partits des de la banqueta, mentre que entre els que sí van jugar hi va haver directius com el també vicepresident Félix Barrado, i Joan Garcia Orti, Gemma Giró, Xavi Roca i Salva Sicart.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut