Any nou i nova victòria de l’Agrupació

L’equip d’exjugadors del FC Barcelona va guanyar contra els veterans de Reus en un partit solidari.

L’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va jugar el diumenge dia 13 el primer partit de l’any 2023. Un amistós solidari contra els veterans de Reus que va acabar amb victòria blaugrana (2-3) gràcies als gols de Jordi Martínez, Juanjo Carricondo i Siscu Obón. La jornada va servir per recollir donatius per actuacions de millora de visió a Gàmbia. El Reus Deportiu també va aprofitar aquesta jornada per fer un reconeixement pòstum a Josep “Cuca” Palau i a l’exjugador del FC Barcelona Isaac Cuenca.

L’entrenador de l’AJFCB Masculí, Jordi Gonzalvo, confessa que “no va ser un partit fàcil, ni de jugar ni de guanyar. L’equip contrari era un conjunt d’uns 22 jugadors que entrenen i juguen habitualment. Ben posicionats, amb estratègia i mecanismes treballats i assajats”. “Pel que fa al nostre joc -afegeix- va ser un joc moderadament lent, molt assegurador i amb excés de passades enrere. Tot i això, l’equip va aconseguir crear bones jugades i ocasions de gol suficients en aquesta primera part de joc que van donar la victòria als exblaugrana.

Partit solidari a Reus (15)

A la segona part, amb els canvis realitzats per part de Gonzalvo, va haver-hi més solvència defensiva, més agrupació i equidistància de línies, això va permetre transitar amb més efectius al mig camp i restar protagonisme als contracops contraris. Encara que els últims 10 minuts de partit l’AJFCB Masculí va patir ja que, els veterans de Reus van aconseguir el 2 gol i va dominar la part final del partit.

Per aquest enfrontament, Jordi Gonzalvo va convocar a Johny Blanquerna, Juanjo Carricondo, Javi Delgado, David Forcat, Carles Gimeno, Cristian Hidalgo, Jaume Llaveria, Jordi Martínez, Sergi Martínez, Abraham Minero, Francesc Moreno, Alain Navarro, Samu Okunowo, Siscu Obón, Sergí Pérez, Salva Pérez i Ferran Pradells.