Una visita per agrair el suport a l’Agrupació de Jugadors

Una visita per agrair el suport a l’Agrupació de Jugadors

Juan Manuel Asensi i Ramon Alfonseda han visitat la plantilla del primer equip

La plantilla del primer equip ha rebut aquest dilluns 23 de gener la visita del nou president de l’Agrupació de Jugadors del Club, Juan Manuel Asensi. Acompanyat de l’expresident, Ramon Alfonseda, Asensi ha agraït als jugadors i tècnics el seu suport en l’acció de l’Agrupació i la Fundació de Jugadors per ajudar els i les exfutbolistes blaugrana amb dificultats. Una aportació que es materialitza des del 2011 amb l’aportació voluntària del 0,5% del salari que fan jugadors i staff de futbol professional.

L’entrenador, i membre de l’Agrupació, Xavi Hernández, ha donat rellevància a la contribució que els jugadors en actiu fan a l’entitat: “És important que el primer equip estigui per això”. Asensi també ha demanat als jugadors que pensin que “el dia de demà, si ja no esteu al Club ni a Catalunya, penseu igualment que l’Agrupació sempre estarà al vostre servei, pel que necessiteu”. Asensi i Alfonseda han lliurat als jugadors un llibre sobre la història de l’Agrupació.

D’altra banda, el president de l’Agrupació també ha fet esment al fet que va ser el primer entrenador de Xavi quan l’ara responsable del primer equip va arribar al futbol base del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut