Homenatge als Veterans Can Roca

L'AJ FCB Masculí ha jugat l'amistós que ha servit per fer un reconeixement a l'equip de Castelldefels

L'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va participar aquest diumenge 5 de febrer al partit d'homenatge a l'equip dels Veterans Can Roca 74, a Castelldefels. L'amistós va acabar amb una ajustada victòria local (3-2). Els gols blaugrana els van marcar Migue González i Alguer Brugarola.

230207 Partit Can Roca 02

L'AJ FCB Masculí es va trobar amb un rival molt ben treballat i acostumat a jugar cada setmana. L'equip de l'Agrupació va obrir el marcador a la primera part amb un gol d'Alguer, però minuts abans del descans el Can Roca va empatar. A la represa, l'equip de Jordi Gonzalvo va tornar a dominar el joc i es van tornar a avançar gràcies a Migue González, però els locals van acabar capgirant el marcador fins al definitiu 3-2.

La convocatòria de l'Agrupació va estar formada pels següents exjugadors blaugrana: Xavi Guzmán, Alain Navarro, Siscu Obón, Francesc Moreno, Sergi Pérez, Migue González, Sergi Martínez, M. Angel Lozano, Álvaro Gómez, David Fuentes, Raúl Hernández, Juanjo Carricondo, Dani Martínez, Cata Díaz, Javi Botella, Alguer Brugarola i Cristian Hidalgo.