Aitana i Pedri ja tenen el Premi Barça Jugadors

Aitana i Pedri ja tenen el Premi Barça Jugadors

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona els ha atorgat la distinció pel seu joc net durant la temporada passada

Aitana Bonmatí i Pedro González “Pedri” han rebut aquest dilluns a la tarda el 13è. Premi Barça Jugadors, atorgat per l’Agrupació de Jugadors del Club en reconeixement al seu joc net durant la temporada passada. Els jugadors del FC Barcelona han rebut el guardó de mans del president de l’Agrupació, Juan Manuel Asensi, en un acte que s’ha fet a l’Auditori de l’Spotify Camp Nou.

230220 Lliurament Premi 02

Lideratge i humilitat

D’Aitana Bonmatí, que rep la distinció per segona vegada consecutiva - el jurat del Premi va voler destacar, entre altres qualitats, la capacitat de lideratge, amb gestos senzills com el que va protagonitzar a Torí, en què va mostrar la seva medalla de subcampiona davant les càmeres, posant en valor el camí recorregut a la competició malgrat perdre la final. "La passada -reconeix Aitana- va ser una temporada molt especial, plena de moments molt emocionants, i per nosaltres va ser un gran èxit arribar a la final de la Champions, calia valorar el camí que vam fer".

En el cas de Pedri, el jurat va escollir-lo per la seva humilitat i modèstia, sempre presents malgrat tenir l’admiració de tota l’afició. Sense dubte, un nou referent per a les noves generacions de culers. Precisament, i tenint en compte la influència que tenen els futbolistes sobre la gent més jove, Pedri ha reconegut que els jugadors "hem de tocar de peus a terra, hem de tenir molt clar que som un referent".

Per la seva banda, el president de l'Agrupació, Juan Manuel Asensi ha recordat que "la unió, el sacrifici i el treball són els tres valors que em van marcar en el meu pas pel Barça".

Un procés obert a tota l’afició culer

Al final de la temporada passada es van obrir les votacions populars a tota l’afició culer per escollir el jugador del FC Barcelona amb més joc net. Una vegada tancada la votació, un jurat es va reunir per escollir el guanyadors entre els 6 més votats: en categoria masculina eren Pedri, Ter Stegen i Araújo. I pel que fa a la categoria femenina, les finalistes van ser Alèxia, Aitana i Mapi León. Entre les 14 persones que van formar el jurat hi havia la secretària general de l’Esport, Anna Caula, la directora de la Fundació Barça, Marta Segú, i representants dels mitjans de comunicació.

Reconeixent els valors des del 2010

L’Agrupació va posar en marxa el Premi Barça Jugadors el 2010. Des d’aleshores el guardó ha recaigut en Xavi Hernández (2012 i 2013), Andrés Iniesta, Bojan Krkic, Javier Mascherano, Leo Messi, Alexia Putellas, Carles Puyol, Ivan Rakitic, Sergi Roberto i Ter Stegen.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut