Gran golejada solidària de l’Agrupació a Sant Joan Despí

Partit còmode per a l’AJ FCB Masculí, que ha superat l’equip amfitrió per 0 a 9 amb un gran futbol

Aquest diumenge, l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha disputat un partit benèfic en motiu de la Taula de Coordinació per a les Necessitats Bàsiques de Sant Joan Despí. El matx ha estat molt plàcid per a l’equip de l’Agrupació, que ha dominat de principi a fi i ha acabat guanyant per 0 gols a 9. Fins a quatre jugadors blaugrana han anotat un doblet: Fran Fuentes, Alguer Brugarola, Jordi Martínez i Cristian Hidalgo. També ha marcat un gol Dani Martínez.

El domini de l’Agrupació ha estat plasmat sobre el terreny de joc des dels primers minuts, gràcies a bones combinacions entre tots els jugadors. Tot i la pressió del conjunt local, que comptava amb una plantilla força jove, els blaugrana han trobat la manera de superar-la i al descans ja marxaven amb un avantatge de 6 gols al marcador. A la represa, el ritme ha baixat una mica i ha hagut d’aparèixer el porter culer per salvar els seus en més d’una ocasió. Finalment, els visitants han ampliat la distància amb 3 gols més, que han suposat el 0 a 9 definitiu.