L’Agrupació i el Fundació Barça uneixen forces en una sessió d’entrenament inclusiu

L’Agrupació i el Fundació Barça uneixen forces en una sessió d’entrenament inclusiu

Un grup de jugadors i jugadores de l’AJ FCB visiten l’actual campió de LaLiga Genuine en una vetllada molt satisfactòria

Aquest dimecres a la tarda, es va celebrar un entrenament molt especial a la Ciutat Esportiva. Alguns membres dels equips de l’Agrupació de Jugadors i el Fundació Barça van aplegar-se per compartir una sessió en què hi van predominar la diversió i els somriures. Un dels grans moments de la tardava ser quan els jugadors de LaLiga Genuine van rebre la samarreta vintage blaugrana de l’Agrupació personalitzada. Es palpava una emoció i il·lusió constant per part de les dues entitats del club, que van valorar molt positivament aquesta iniciativa.

La trobada va ser especialment emotiva per Jordi Durà, jugador de l’AJ FCB Masculí, i la seva filla Montse, jugadora del Fundació Barça. El pare explica l’esdeveniment amb molta satisfacció: “Tinc la sort que vaig poder veure des d’uns dies abans la il·lusió que els feia a tot l’equip el fet que anéssim a entrenar amb ells. Per la nostra banda, a nosaltres ens va servir per valorar tot el que son capaços de fer amb la seva discapacitat”. També destaca que: “Estic desitjant repetir-ho i estic segur que tots pensem el mateix”. Per últim, celebra l’encert de l’organització de la jornada: “L’Agrupació existeix per fer aquest tipus d’actes, no per competir”.

 

AJ Genuine Durà pare filla

 

El president de l’Agrupació, Juan Manuel Asensi, i el vicepresident, Rafael Zuviría, no es van voler perdre la cita. La sessió d’entrenament va consistir en un seguit de partits de 5 contra 5 en els quals les jugadores de l’AJ FCB Femení Núria Suñé, Esther Torrecilla, Cristina Molina i Cristina Pacheco, i els jugadors del Masculí Jordi Ferrón, Jordi Durà, Jordi Aguilar i José M. Martínez, van fer gaudir l’equip blaugrana, que és el vigent campió estatal. Juntament amb el cos tècnic del Fundació Barça, també van dirigir l’entrenament els membres de l’Agrupació Joan Carles Hidalgo, David Forcat i Jordi Martínez.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut