Jornada solidària en suport a la comunitat LGTBI+

Jornada solidària en suport a la comunitat LGTBI+

L’AJ FCB Masculí ha jugat contra les Panteres Grogues aquest diumenge per celebrar el Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia a l’Esport

Continuen els compromisos per l’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors aquest mes de febrer. Aquesta vegada, la iniciativa ha estat motivada per la lluita contra la LGTBI-fòbia a l’esport, ja que el diumenge 19 de febrer es va celebrar el Dia Internacional. Ha estat un acte carregat d’autoritats, ja que a banda del president de l’Agrupació, Juan Manuel Asensi, i el vicepresident, Rafael Zuviría, també hi han assistit la vicepresidenta del FC Barcelona, Elena Fort, i la responsable de Diversitat, Equitat i Inclusió del club, Maite Laporta. A la trobada, també hi han participat els veterans de les seccions de bàsquet i handbol del club.

A la Ciutat Esportiva Joan Gamper hi ha hagut un ambient de solidaritat i cohesió exemplar per part de totes les entitats. Les Panteres Grogues es defineixen com “una associació sense ànim de lucre oberta a totes les persones que vulguin practicar activitats esportives, culturals i de wellness en un ambient lliure de discriminació”. Amb aquesta trobada, l’Agrupació, de la mateixa manera que el FC Barcelona, continua la seva tasca per combatre l’homofòbia i la discriminació i fomentar la igualtat de gènere.

 

AJ Panteres equips

 

Pel que fa a la part esportiva, l’equip masculí de l’Agrupació suma una altra victòria amb un resultat amb molts gols. L’eficàcia dels de Jordi Gonzalvo ha estat clau per superar el seu rival, a qui van guanyar per 7 a 5. Álvaro Gómez, amb 4 dianes, ha estat el més destacat del combinat blaugrana. Jordi Rebollo, amb dos gols, i Jordi Ferrón, amb 1, tanquen la llista de realitzadors per l’equip local.

La convocatòria per part del tècnic de l’AJ FCB Masculí ha estat formada per: Andrés Ferrés, Dani Cusiné, José Humanes, Francesc Bel, Joan García, J. Maria Pujol, David Gaudioso, Samu Okunowo, Jordi Ferrón, Álvaro Gómez, Juan Carlos Cervantes, Pedro Martínez, Cristino López i Jordi Rebollo.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut