Torna l’AJ FCB Femení per celebrar el Dia Internacional de la Dona

Torna l’AJ FCB Femení per celebrar el Dia Internacional de la Dona

Primer partit de l’any per a l’equip femení de l’Agrupació en el marc del 8M a Sant Joan Despí

Després d’uns mesos sense cap enfrontament, l’AJ FCB Femení va tornar als terrenys de joc aquest diumenge 5 de març per disputar un amistós en motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora davant les veteranes del FC Sant Joan Despí San Pancracio. Com cada any, l’Agrupació organitza diversos actes al voltant del 8 de març per reivindicar l’equitat i la igualtat en el món de l’esport. En aquesta ocasió, l’equip dirigit per Joan Carles Hidalgo, que no jugava des dels Partits de Nadal, es va vestir de curt per gaudir d’un matí assolellat i amb un gran ambient al Municipal Barri Centre de Sant Joan Despí.

 

AJ fem SJD tots

 

Abans del xiulet inicial, l’organització de l’acte va llegir un manifest en contra de la violència de gènere que va donar el tret de sortida a la matinal de diumenge davant la presència, entre d’altres, del president de l’Agrupació, Juan Manuel Asensi, i el vicepresident, Rafael Zuviría. Pel que fa al joc, les blaugrana van ser superiors durant tot el matx i van brindar un gran espectacle al públic. Només la portera, Cristina Molina, i una jugadora de les que van disputar minuts es van quedar sense marcar cap gol. La mala notícia de la jornada va ser que Esther Torrecilla no va poder jugar per culpa d’una lesió al bessó i romandrà unes setmanes fora de la convocatòria de l’equip femení.

La llista de Joan Carles Hidalgo va estar formada per: Susana Galiana, Aury Granero, Esther Inglés, Cristina Molina, Vanessa Romero, Carla Tomás, Esther Imaz, Cristina Jiménez, Laia López, Flor de Luna i Núria Suñé.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut