Nova actualització de Players FC Barcelona

Nova actualització de Players FC Barcelona

La base de dades que recull la informació sobre tots els jugadors de futbol que han passat pel Barça amplia el seu contingut i ja inclou els partits jugats entre el 1899 i el 1970

El projecte impulsat per l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, en col·laboració amb l’Àrea Digital del club, es va estrenar l’octubre del 2021, però des de llavors s’ha anat treballant perquè la web sigui cada vegada més completa. A partir d’ara, a Players FC Barcelona ja s’hi poden consultar totes les dades referents als partits disputats pel primer equip del Barça des del 1899, any de la seva fundació, fins el 1970. Amb l’addició d’aquest període de la història de l’entitat, ja és possible la consulta de tots i cadascun dels enfrontaments, tant oficials com amistosos, que s’han jugat des que Joan Gamper va fundar el club el 29 de novembre del 1899.

No obstant, la tasca de l’Agrupació per informar sobre la història del FC Barcelona no acaba aquí. Fa mesos que s’està treballant per oferir també tota la informació sobre la història de l’equip femení des que va esdevenir oficial la temporada 2002-03. Per celebrar el 20è aniversari d’aquesta fita, pròximament es llançarà una nova actualització del Players amb totes les fitxes de les jugadores que han passat pel primer equip al llarg d’aquestes dues dècades.

Ara mateix, la informació que es pot trobar a Players és la següent:

  • Tots els jugadors del Barça que han jugat amb el primer equip, tant en partits oficials com amistosos.
  • Els jugadors del Barça que han jugat en categories inferiors i que son socis de l’Agrupació.
  • Les jugadores del FCB Femení.
  • Les exjugadores del FCB Femení que són sòcies de l’Agrupació.
  • Partits oficials, és a dir, aquells que formen part de competicions oficials organitzades per la Reial Federació Espanyola de Futbol, la Federació Catalana de Futbol, la UEFA i la FIFA.
  • Partits amistosos, és a dir, tots aquells en què o bé hi va participar el primer equip o un combinat amb com a mínim quatre jugadors del primer equip.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut