L’AJ FCB Masculí inaugura el Camp de Futbol de La Pobla de Segur

L’AJ FCB Masculí inaugura el Camp de Futbol de La Pobla de Segur

Matinal de futbol amb un gran ambient per celebrar una jornada històrica pel club lleidatà

Aquest diumenge 19 de març, l’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va ser el convidat de luxe per dur a terme la inauguració del nou Camp de Futbol de La Pobla de Segur. Després d’un matí amb diverses activitats al nou recinte esportiu, a les 12 del migdia va començar a rodar la pilota per primera vegada sobre la gespa del Municipal. Amb un gran ambient a les graderies, els més de 300 assistents van viure un matí diferent i especial acompanyat d’un temps assolellat i un bon paper sobre el terreny de joc per part dels dos equips. Qui també va gaudir de l’ocasió van ser el president de l’Agrupació, Juan Manuel Asensi, i el vicepresident Rafael Zuviría.

 

AJ La Pobla Asensi

 

L’AJ FCB Masculí, tot i tenir el control de la pilota i el marcador durant gairebé tot l’enfrontament, va haver de fer un gran esforç físic per emportar-se la victòria, ja que La Pobla va presentar un equip força jove i que va lluitar fins l’últim minut. Al descans, els blaugrana ja guanyaven per 0 a 2, gràcies als gols de Dani Martínez i Jordi Martínez. A la represa, Javi Molina va augmentar la diferència per l’equip de l’Agrupació i finalment els locals van retallar distàncies amb l’1 a 3, que va suposar el resultat definitiu. Després del partit, alguns membres de l’Agrupació es van quedar al dinar popular organitzat pel CF La Pobla, en el qual van compartir una bona estona amb la gent del poble.

La convocatòria del tècnic Jordi Gonzalvo va estar formada per: Xavi Guzmán, Dani Cusiné, José Humanes, Francesc Moreno, Samu Okunowo, Francesc Bel, Sergi Martínez, Javi Delgado, Joan Blanquera, Juanjo Carricondo, Javi Botella, Xavi Vilches, Alberto Manga, Dani Martínez, Javi Molina, Dani Vila i Jordi Martínez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut