L’Agrupació jugarà a Albacete a favor de la lluita contra l’ELA

L’Agrupació jugarà a Albacete a favor de la lluita contra l’ELA

Aquest cap de setmana, l’AJ FCB Masculí té un compromís solidari a Villarrobledo

Una expedició de 24 membres de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, encapçalada pel president, Juan Manuel Asensi, es desplaçarà el proper dissabte 25 de març a Villarrobledo (Albacete) per disputar un triangular en motiu de la lluita contra l’ELA. El CP Villarrobledo, l’amfitirió i organitzador de l’esdeveniment, ha convidat l’AJ FCB Masculí i l’equip de veterans de l’Albacete Balompié a un acte solidari que tindrà lloc el mateix dissabte a la tarda.

Serà la primera vegada que un equip de l’Agrupació participa a un amistós en territori estatal des del juny de l’any passat, quan l’AJ FCB Femení va visitar Sant Sebastià per disputar la Tximist Cup, un torneig de futbol 7 en què es van enfrontar als equips de veteranes de la Reial Societat i l’Eibar.

Abans del triangular, l’expedició blaugrana té programada una visita a les Bodegas Ayuso, on podran fer un petit tast dels vins de la zona castellana. L’Estadi Municipal de la Virgen – Barranco del Lobo serà el recinte on, a partir de les 16 hores, es podrà viure un bon espectacle futbolístic. L’equip tornarà cap a Barcelona el diumenge al matí.

A banda del president Asensi, el vicepresident Rafael Zuviría també formarà part de l’expedició de l’Agrupació, juntament amb els entrenadors, Jordi Gonzalvo i Juan Antonio Orenes, i l’staff tècnic. Pel que fa als jugadors, la convocatòria de Gonzalvo està formada per: Jaume Llaveria, Alain Navarro, Francesc J. Moreno, Samu Okunowo, Miguel Ángel González, Abraham Minero, Sergio Martínez, Jordi Ferrón, Juanjo Carricondo, Javi Delgado, David Fuentes, Alberto Manga, Cristian Hidalgo, Jordi Martínez, Albert Escobar i Dani Martínez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut