L’AJ FCB Masculí, campió al triangular solidari de Villarrobledo

L’AJ FCB Masculí, campió al triangular solidari de Villarrobledo

Després de la victòria per 0 a 3 contra l’amfitrió i l’empat a 1 davant l’Albacete, l’equip de l’Agrupació guanya el torneig a favor de la lluita contra l’ELA

Cap de setmana intens per a l’equip masculí de l’Agrupació, que es desplaçava aquest dissabte 25 de març al matí cap a Albacete per disputar un triangular solidari contra els equips de veterans del CP Villarrobledo i l’Albacete Balompié. Una expedició de 17 jugadors i 5 membres de l’staff tècnic, encapçalada pel president, Juan Manuel Asensi, i el vicepresident Rafael Zuviría, van representar l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona en un acte a favor de la lluita contra l’ELA.

El mateix dissabte a les 4 de la tarda, arrencava el triangular amb victòria del Villarrobledo per 1 a o contra l’Albacete. A les 5, s’estrenava el conjunt blaugrana amb victòria per 0 a 3 davant l’amfitrió. Un partit molt sòlid per part de l’equip dirigit per Jordi Gonzalvo, que va poder mantenir la porteria a zero gràcies a un gran treball defensiu i que, amb els gols d’Alberto Manga, Abraham Minero i Jordi Ferrón, va vèncer còmodament el primer matx.

 

Triangular a Villarrobledo equip

 

A les 6 de la tarda, es disputava l’últim enfrontament, en què l’Agrupació es jugava el títol contra l’Albacete, i amb un empat a 1, amb gol de Dani Martínez, en va tenir prou perquè el capità Samu Okunowo aixequés el trofeu que els proclamava campions.

El triangular va ser tot un èxit, ja que a banda del bon ambient entre els tres equips i l’organització, centenars de persones es van aplegar al Municipal de la Virgen - Barranco del Lobo per passar una tarda entretinguda amb un bon nivell futbolístic.

L’expedició de l’Agrupació també va participar en altres activitats, com la visita a les Bodegas Ayuso, patrocinador del torneig. El diumenge al matí ja van tornar tots cap a Barcelona, satisfets de la bona imatge que van oferir tan dins com fora del terreny de joc i amb la copa de campions sota el braç, que ja llueix a les vitrines de la seu de l’Agrupació.

Per part de l’equip blaugrana, els tècnics Jordi Gonzalvo i Juan Antonio Orenes van comptar amb: Jaume Llaveria, Alain Navarro, Francesc J. Moreno, Samu Okunowo, Miguel Ángel González, Abraham Minero, Sergio Martínez, Jordi Ferrón, Juanjo Carricondo, Javi Delgado, David Fuentes, Alberto Manga, Cristian Hidalgo, Jordi Martínez, Albert Escobar i Dani Martínez. Van completar l'expedició Paco Gómez (delegat), Antonio Cañizares (fisio) i Enric Castellà (responsable de material).

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut