L’Agrupació continua creixent

L’Agrupació continua creixent

Cinc socis i dos simpatitzants passen a formar part de l’entitat

La massa social de l’Agrupació es va ampliant cada any i aquesta vegada en son 7 els membres nous. A la darrera reunió de la junta directiva es va aprovar l’entrada de 5 socis, exjugadors del FC Barcelona, i 2 simpatitzants. Amb aquestes incorporacions, l’Agrupació ja compta amb un total de 1.153 membres, entre els quals 761 en son socis i sòcies i 392, simpatitzants.

Els nous socis i sòcia de l’entitat son:

  • Víctor Curto Ortiz: Jugador del FC Barcelona des de l’etapa juvenil (1999-01) que va formar part del Barça B entre 2001 i 2004. Més tard, va jugar al Girona FC, Real Jaén, KAS Eupen i Albacete Balompié.
  • Ivan Peñaranda Llauradó: Format a la cantera del Barça entre 1990 i 1998, va jugar també al RCD Mallorca i a l’AC Milan.
  • Oscar Masoller Aledo: Va jugar al Barça des de la categoria Aleví fins arribar al Barça B.
  • José Antonio Ferrón Dimas: Es va formar al FC Barcelona des del 1996 fins el 2004.
  • Emilia Mª Ibañez Fernández: Va formar part de l’equip Amateur Femení.

També s’han incorporat dos simpatitzants, Joan Tutuach i Ramon Pedrol.

Per aquests nous membres, el fet de poder formar part de l’Agrupació els facilita l’oportunitat de continuar gaudint del futbol amb el seu antic club, tant amb entrenaments i partits, com amb diversos esdeveniments especials que s’organitzen des de la institució. D’aquesta manera, poden retrobar-se amb exjugadors i exjugadores amb qui, en el seu dia, van coincidir i compartir molts moments dins i fora el terreny de joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut